14/10/14

Με φουστάνι στα χρώματα της ελιάς η Αλαμουντίν στον Τασούλα


ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με φουστάνι στα χρώματα της ελιάς η Αλαμουντίν στον Τασούλα (VIDEO)

Μένει σε απλή σουίτα 120 τ.μ. με θέα την Ακρόπολη

Η κυρία Αλαμουντίν συναντάται αυτή την ώρα με τον υπουργό Πολιτισμού, Κώστα Τασούλα, στο γραφείο του στο υπουργείο Πολιτισμού, ενώ παρόντες στη συνάντηση είναι οι Βρετανοί νομικοί κ.κ. Πάλμερ και Ρόμπερτσον που τη συνοδεύουν.
Η σύζυγος Κλούνεϊ κατά την θερμή χειραψία που είχε με τον Πολιτισμού Κώστα Τασούλα και τον πρόεδρο του Μουσείου της Ακρόπολης Δημήτρη Παντερμαλή και σε σύντομο διάλογο που είχε με αυτούς δήλωσε ότι είναι μεγάλη της επιθυμία να επισκεφθεί τα ελληνικά νησιά.
Στη συνάντηση, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 12:00, το «παρών» δίνουν επίσης ο πρόεδρος του Μουσείου Ακρόπολης, Δημήτρης Παντερμαλής, και ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Μελίνα Μερκούρη», Χριστόφορος Αργυρόπουλος.


Η σύζυγος του Κλούνεϊ, που έφυγε από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, όπου διανυκτέρευσε, χαιρέτησε τον συγκεντρωμένο κόσμο και τους δημοσιογράφους, όμως δεν έκανε καμία δήλωση. Για τη συνάντησή της με τον Υπουργό πολιτισμού επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο λευκό φουστάνι με λαδί ρίγες, χρώματα που παραπέμπουν στους χρωματισμούς της ελιάς. Αυστηρά και πρόσθετα μέτρα ασφαλείας βρίσκονται σε ισχύ από χθες στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» λόγω της διαμονής της Αμάλ Αλαμουντίν, σύζυγο του Τζορτζ Κλούνεϊ.
Η κυρία Κλούνεϊ, σύμφωνα με πληροφορίες, μένει σε απλή σουίτα 120 τ.μ. με θέα την Ακρόπολη και όχι σε βασιλική. Σε απλές σουίτες διαμένουν και οι συνεργάτες της 36χρονης δικηγόρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me