8/10/14

Τοντ: «Ο Σουμάχερ θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή»

ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

«Μπορούμε να υποθέσουμε πως ο Σοιυμάχερ θα ζήσει και πάλι μια φυσιολογική ζωή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα». Τάδε έφη Ζαν Τοντ. Ο πρόεδρος της FIA και προσωπικός φίλος του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «The Independent». Ο Ζαν Τοντ, ο οποίος συνεργάστηκε επί μακρόν με τον «Σούμι» τα χρόνια της Ferrari, ξεκαθάρισε πως η πορεία της αποθεραπείας του Γερμανού πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.
«Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως δεν θα οδηγήσει ποτέ ξανά μονοθέσιο της Formula 1. Όμως δίνει τη μάχη του. Η κατάστασή του βελτιώνεται κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ ότι τον βοηθά πολύ το γεγονός ότι βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του».
Όπως είναι γνωστό, ο Σουμάχερ εδώ και περίπου ενάμισι μήνα βρίσκεται και πάλι στο σπίτι του στην Ελβετία, καθώς η οικογένειά του φρόντισε να διαμορφωθεί ειδικά ένας χώρος ώστε να μπορεί να έχει όλες τις ιατρικές «ανέσεις» που απαιτούνται ώστε να κυλήσει ομαλά η αποθεραπεία του.
«Ο δρόμος είναι δύσκολο και μακρύς. Ελπίζουμε τα πράγματα να βελτιωθούν περαιτέρω. Η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ηρεμία και χρόνος…» τόνισε ο 68χρονος Γάλλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me