23/10/14

Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Ημέρα θλίψης για την Ολυμπιακή οικογένεια από την απώλεια του Δημήτρη Κοκκινάκη. Μια μεγάλη μορφή του Ολυμπιακού τη δεκαετία του 1950.΄Ήταν μέλος της ομάδας που πήρε το προσωνύμιο Θρύλος.

Την ομάδα που σάρωσε τότε τους τίτλους και έπαιξε εκπληκτική μπάλα. Με ορισμένους από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Ολυμπιακού.



Είχε για συμπαίκτες τους Ρωσίδη, Σούλη, Μουράτη, Καραπατή, Ιωάννου, Δαρίβα, Μπέμπη, Υφαντή, Δρόσο και πολλές ακόμα μεγάλες μορφές του Ολυμπιακού. Ο Κοκκινάκης πήρε πολλά πρωταθλήματα και κύπελλα με τον Ολυμπιακό, εκείνη την ιστορική εποχή, όπου κατακτήθηκαν και τα έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα.

Ήρθε στο Λιμάνι από τη Νίκη Βόλου, όπου και γύρισε στην συνέχεια, γι’ αυτό το Δ.Σ. των Βετεράνων αποφάσισε την καινούρια χρονιά να γίνει φιλικό στον Βόλο, στην μνήμη του Τάκη Συνετόπουλου και του Δημήτρη Κοκκινάκη, μυθικών μορφών που αγωνίστηκαν εκτός από τον Θρύλο και στις ομάδες του Βόλου.

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού κατέθεσαν στεφάνι στην κηδεία, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μνήμη του. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση για την απώλειά του: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και σύσσωμη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του Δημήτρη Κοκκινάκη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me