19/10/14

Αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό ο Μαρκόπουλος!


Online 20:37 19/10
Text Size Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Η νέα ήττα του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά από τη Νέα Κηφισιά, «άνοιξε» εκ νέου την υπόθεση του προπονητή στους «ερυθρόλευκους» που μετά από την αποχώρηση του Μπαρτζώκα πορεύονται με τον Μίλαν Τόμιτς.

Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα «eurohoops.net» ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον Σούλη Μαρκόπουλο ώστε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.
Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την πλευρά του πολύπειρου τεχνικού, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται αλλά και ούτε διαψεύδεται. Μάλιστα από το περιβάλλον του δε σχολιάζουν αφήνοντας ουσιαστικά να εννοηθεί πως το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο εκπρόσωπός του.
Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία καθώς ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με τον ατζέντη τα δύο τελευταία 24ωρα.
Παράλληλα οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως από τον ΠΑΟΚ δείχνουν διατεθειμένοι να μπουν σε συζητήσεις μιας και θεωρούν τιμή για τον προπονητή τους το συγκεκριμένο ενδιαφέρον.
Επίσης όπως όλα δείχνουν δε τίθεται θέμα με μπάι άουτ καθώς ο ίδιος ο Μαρκόπουλος είναι διατεθειμένος να χαρίσει τα χρωστούμενα.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι ο προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα ενώ πριν από λίγους μήνες υπέγραψε συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ ως το 2019 συνεχίζοντας έτσι το πλάνο που «τρέχουν» με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στον «δικέφαλο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me