8/10/14

Η πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη


Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo-news.gr νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται  την Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και...

βόρειας ηπειρωτικής χώρας με τα φαινόμενα από το απόγευμα και μετά να εξασθενούν σημαντικά. Στις υπόλοιπες περιοχές οι νεφώσεις θα είναι κατά διαστήματα πιό πυκνές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort. Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες -βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες -βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort και στο νότιο Αιγαίο το Κρητικό Πέλαγος και το Καρπάθιο θα πνέουν από βόρειες -βορειοανατολικές διευθύνσεις και  θα φτάσουν τα 5 Beaufort.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα φτάσει στα Βόρεια τους 22 βαθμούς Κελσίου στα Κεντρικά τους 24 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 24 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me