11/10/14

Ποδαρικό με νίκη για Απόλλωνα, τρίποντο και η Λαμία


H ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Ποδαρικό με νίκη για Απόλλωνα, τρίποντο και η Λαμία
Με τρίποντο εξαργύρωσε το καλό δεύτερο 45λεπτο στη Ριζούπολη ο Απόλλων, ο οποίος στην πρεμιέρα του νοτίου ομίλου της Football League επικράτησε με 1-0 του Φωστήρα με γκολ του Κοτσώνη στο 87'.

Στο α' ημίχρονο η αναμέτρηση στη Ριζούπολη δεν πρόσφερε κάποια ιδιαίτερη στιγμή. Ο Απόλλων ναι μεν είχε την υπεροχή, όμως έκανε πολλά λάθη στο δημιουργικό κομμάτι, την ώρα που ο Φωστήρας έδειχνε να κρατά με ευκολία το 0-0 που έμελλε να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο β' μέρος ο Απόλλων μπήκε δυνατά και στο 47' απείλησε με το 1-0. Ηταν η φάση που ξεκίνησε από φάουλ του Λαγού με τον Φαρινόλα να παίρνει την κεφαλιά και να αναγκάζει τον πορτιέρο της ομάδας του Ταύρου, Γκέκα να παραχωρεί κόρνερ.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» παρέμενε στο προσκήνιο χάνοντας ακόμα μία καλή ευκαιρία με τον Ανγκούλο, ο οποίος στο 61' προσπάθησε να «κρεμάσει» τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, όμως χωρίς επιτυχία.
Οκτώ λεπτά αργότερα ο Ανγκούλο σκόραρε, όμως το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ με το 1-0 να έρχεται εν τέλει στο 87' σε μία φάση που ξεκίνησε από κόρνερ του Κυριάκου με τον Κοτσώνη να πιάνει ωραία κεφαλιά και να δίνει το προβάδισμα στους οικοδεσπότες. Ένα γκολ που αμφισβητήθηκε έντονα από την ομάδα του Ταύρου με τον Κριστόφ Βαζέχα, μάλιστα, να αποβάλλεται από τον πάγκο για τις διαμαρτυρίες του περί επιθετικού φάουλ του Κοτσώνη.
ΣΚΟΡΕΡ: 87' Κοτσώνης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Κουτσόπουλος, Χατζηζήσης (78' Κυριάκος), Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Σέτι, Γκονζάλες (74' Κυβελίδης), Βάντερσον, Λαγός, Αλίπιο (46' Φαρινόλα), Ανγκούλο.


ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Κρητικός, Γρομητσάρης, Σακελλαρίου (62' λ.τρ. Ψυχογιός), Μπίρης, Τεγούσης, Μπελέρη (77' Μήτκας), Κακαράς, Ράμα, Σιώπης, Κανελλόπουλος (54' Τσεμπέσι).
Δίκαιη επικράτηση για Λαμία
Πήρε αυτό που άξιζε η Λαμία στην πρεμιέρα του βόρειου ομίλου της Football League επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα με γκολ του Ρεπετσά στο 82'.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σχεδόν σ' όλη τη διάρκεια του ματς. Είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και τις ευκαιρίες με αποκορύφωμα δυο φάσεις στο 21', αλλά και στο 64' Στην πρώτη, ο Κώτσιας έκοψε πάνω στη γραμμή το σουτ του Νεόφυτου που είχε «αδειάσει» και τον πορτιέρο, Ταταρίδη, ενώ στο 64' ο ίδιος παίκτης είδε την μπάλα σε δυνατό σουτ να βρίσκει το δοκάρι.
Ο «επιμένων, όμως, νικά» και αυτό επιβεβαιώθηκε στο 82'. Μετά από εκτέλεση φάουλ στην περιοχή του Αγροτικού, ο Γιενγκά δεν βρήκε καλά την μπάλα, αυτή έφτασε στον Ρεπετσά που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Αγροτικού. Το 1-0 ήταν γεγονός με τον σκόρερ να αποβάλλεται ένα λεπτό αργότερα με 2η κίτρινη κάρτα λόγω του τρόπου πανηγυρισμού του.
ΣΚΟΡΕΡ: 82' Ρεπετσάς
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 83' Ρεπετσάς
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Φατιόν, Βασιλόγιαννης, Φράγκος (55' Χαϊκάλης), Νεόφυτος, Γιενγκά (84' Κωστόπουλος), Κούρτζουριτς (46' Μουμίν).
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Τριανταφυλλίδης (29' Σαμουηλίδης), Κώτσιας, Καπίας (84' Κρυστάλλης), Γεωργιάδης, Καθάριος, Καρακατσάνης, Σκλιοπίδης, Μίλιτς, Πέεφ.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της πρεμιέρας:
Βόρειος Όμιλος
Παρασκευή
Λαμία - Αγροτικός Αστέρας 1-0 (82' Ρεπετσάς)
Κυριακή
Εθνικός Σερρών - Αιγινιακός (16.00)
Πιερικός - Ηρακλής
Αναγέννηση Καρδίτσας - Τύρναβος
Ολυμπιακός Βόλου - Ζάκυνθος
Δευτέρα
ΑΕΛ - Απόλλων Καλαμαριάς (18.00)
Νότιος Όμιλος
Παρασκευή
Απόλλων Σμύρνης - Φωστήρας 1-0 (87' Κοτσώνης)
Κυριακή
Ηρακλής Ψαχνών - Καλλιθέα (16.00)
Άλιμος - Πανηλειακός
Επισκοπή - Αχαρναϊκός
Ερμιονίδα - Χανιά
Παναιγιάλειος - ΑΕΚ (18.00)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me