24/10/14

Ολυμπιακός: Πριμ 700.000 ευρώ αν νικήσει τον Παναθηναϊκό


Ολυμπιακός: Πριμ 700.000 ευρώ αν νικήσει τον Παναθηναϊκό
Ντέρμπι αιωνίων χωρίς υποσχέσεις για χρηματικό μπόνους δεν υπάρχει. Έτσι, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης έταξε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του πριμ 700.000 ευρώ αν, σε συνδυασμό με την μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους, κερδίσουν και τον Παναθηναϊκό.
Την Τετάρτη το βράδυ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μόλις πετύχει μία σημαντική ευρωπαϊκή επιτυχία κερδίζοντας την πρωταθλήτρια Ιταλίας, ωστόσο το μυαλό του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ βρισκόταν στο μεθαυριανό ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ.


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει με τίποτα να υπάρξει το ίδιο σκηνικό με την περασμένη σεζόν όταν λίγες μέρες μετά την μεγαλειώδη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ολυμπιακός ταπεινώθηκε από το «Τριφύλλι».

Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές αμέσως μετά τη νίκη επί της «Γηραιάς Κυρίας» τόνισε πως μόνο με νίκη επί του «Τριφυλλιού» θα μπορούν όλοι να είναι απόλυτα χαρούμενοι.
Τους έδωσε συγχαρητήρια για την σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη, αλλά για να πάρουν το καθιερωμένο χρηματικό έπαθλο θα πρέπει να κερδίσουν και τον εγχώριο αντίπαλο. Στην συνέχεια αποκάλυψε στον αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Μανιάτη, το ύψος του πριμ που θα είναι πολύ μεγάλο, ήτοι 700.000 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me