10/9/14

Ι.Χ. έπεσε στο κενό στο γκαράζ του ''SUPERFAST XII'' - Στο νοσοκομείο οι δύο επιβάτες

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014


Στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" νοσηλεύονται οι δύο αλλοδαποί επιβάτες Ι.Χ. αυτοκινήτου το οποίο ανετράπη μέσα στο... γκαράζ του SUPERFAST XII, κατά την φόρτωσή του στο λιμάνι της Πάτρας.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι η Λιμενική Αρχή Πάτρας από τον ναυτικό πράκτορα του Ε/Γ-Ο/Γ ''SUPERFAST XII'' Ν.Π. 11052 το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο, για περιστατικό ανατροπής Ι.Χ.Ε. οχήματος τύπου CAMBER εντός του χώρου φόρτωσης οχημάτων.

Συγκεκριμένα ανωτέρω όχημα, κατά τη διαδικασία των χειρισμών στάθμευσής του στο γκαράζ του ''SUPERFAST XII'', έπεσε στο κενό μεταξύ του πρώτου επιπέδου και του κυρίου γκαράζ, με αποτέλεσμα την ανατροπή του στην εσωτερική ράμπα επιβίβασης.

Άμεσα ο 69χρονος αλλοδαπός οδηγός και η 65χρονη αλλοδαπή συνοδηγός διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ''Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ'' Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Το εν λόγω όχημα εξήλθε του πλοίου με γερανοφόρο όχημα, ενώ διενεργήθηκε έκτακτος έλεγχος από Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, και το πλοίο απέπλευσε την 18.20 αντί της προγραμματισμένης 17.30, με προορισμό την Ανκόνα Ιταλίας.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me