13/9/14

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ SIR DONALD SINDEN...

Ο Βρετανός ηθοποιός, Sir Donald Sinden «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του και στον καλλιτεχνικό κόσμο...
Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η οικογένεια του αξέχαστου ηθοποιού που χάρισε μοναδικές ερμηνείες στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Έγινε γνωστός, ως σαιξπηρικός ηθοποιός στο θέατρο ενώ το 1979 είχε τιμηθεί με τον τίτλο του «ιππότη»

Ο γιος του, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Marc Sinden, έγραψε για εκείνον: «Του άρεσε να μοιράζεται τις υπέροχες αναμνήσεις του από το θέατρο και τον κινηματογράφο και τα αστεία περιστατικά με όλο τον κόσμο, όχι μόνο μέσα από το επάγγελμα μας, που ίσως ποτέ δεν είχαν ακούσει αυτές τις ιστορίες της θρυλικής του καριέρας.

Για παράδειγμα, δεν γνωρίζουν πολλοί, ότι ο πατέρας μου, είχε γνωρίζει από κοντά, τον εραστή του Oscar Wild, Lord Alfred Douglas (Bosie), και ήταν ένας από τους δύο ανθρώπους που παρέστη στην κηδεία του».

Και συνέχισε: «Ακόμα και αν ο θάνατος του ήταν κάτι που περιμέναμε, είναι μία μεγάλη απώλεια για την οικογένεια μας. Ο αδερφός του, τα εγγόνια και τα δισέγγονα του, σε όλους θα μας λείψει, το χιούμορ του, η γνώση του» είπε ο Marc Sinden.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me