8/9/14

Ο δήμαρχος Άρτας συνεχάρη τον Άγγελο Γκέτση για τη βράβευση τoυ από την Google!

Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Με αφορμή την πρόσφατη διάκριση του Αρτινού μαθητή Γ’ Λυκείου, Άγγελου Γκέτση στον πρόσφατο διαγωνισμό... Google Science Fair 2014, για το project που αφορά την αντικατάσταση του λευκού μπαστουνιού των τυφλών με ειδικά γυαλιά, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης δήλωσε: «Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκανες, καταφέρνοντας να αντικαταστήσεις με ειδικά γυαλιά, το λευκό μπαστούνι των τυφλών. 
Είμαι βέβαιος πως η προσπάθειά σου αυτή θα συζητηθεί, καθώς όπως γνωρίζεις και εσύ ζούμε στην εποχή της πληροφόρησης και τέτοιες ειδήσεις, μας κάνουν όλους περήφανους και πιο πολύ από όλους, εμάς τους Αρτινούς. Αυτή σου η προσπάθεια, δείχνει ότι για εσένα η τεχνολογία δεν είναι ένα απλό παιχνίδι και διασκέδαση. 
Δείχνει έναν άνθρωπο με ευαισθησία, που έχει σαν πρώτη του σκέψη να κάνει καλό στον συνάνθρωπό του και αυτό σήμερα είναι πολύ σπάνιο. Ως Δημοτική Αρχή θα στηρίξουμε την προσπάθειά σου αυτή.Και πάλι θερμά συγχαρητήρια σε εσένα και στην οικογένειά σου που σε καμαρώνει. Φίλε Άγγελε, μας έβαλες γυαλιά!»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me