8/9/14

Γ. Τράγκας: Το… λιοντάρι δεν βρυχάται πια

Μέλι στάζει το στόμα του Γ. Τράγκα για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Από τη σφοδρή κριτική και τα… τσιτάτα περί “δοσίλογης κυβέρνησης” και “κυβέρνησης Τσολάκογλου” που έλεγε τα προηγούμενα χρόνια, περάσαμε φέτος στην… προσπάθεια της κυβέρνησης και στον… κίνδυνο να υπάρξει κυβέρνηση Σύριζα.

Η οβιδιακή μεταμόρφωση του Γιώργου Τράγκα έχει όμως εξήγηση: σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός δημοσιογράφος (και γνωστός για τη συμπάθεια που έχει στον Κασιδιάρη και τους άλλους φασίστες της ΧΑ), συναντήθηκε προ ημερών με ισχυρό κυβερνητικό παράγοντα, με τον οποίο τα είπαν σε πολύ φιλικό κλίμα.

Κι όπως μάθαμε, στη συνάντηση ο Τράγκας “πέταξε λευκή πετσέτα”. Αυτό που μένει τώρα να μάθουμε είναι αν έχουν βάση οι πληροφορίες πως ο Τράγκας προσβλέπει στην κρατική διαφήμιση – παλιά του τέχνη κόσκινο- για τη νέα του εφημερίδα, που όπως λέγεται ετοιμάζει να βγάλει, και γι΄ αυτό έχει γίνει από… λιοντάρι… γατάκι σαλονιού.

Σημείωση: να δούμε τον… αντιμνημονιακό (λέμε και κάνα ανέκδοτο) Τράγκα να υμνεί (σ.σ.: το έχει ξανακάνει ), μέσα από το ραδιόφωνο και μέσα από τα “κανάλια της δραχμής” που δουλεύει, τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τι στον κόσμο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me