4/9/14

«Καταστράφηκα», είπε ο Ολάντ διαβάζοντας το βιβλίο της Τριερβελέρ




 "Καταστράφηκα", φέρεται να δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ μόλις διάβασε το περιεχόμενο του βιβλίου που υπογράφει η Βαλερί Τριερβελέρ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Le Parisien", που επικαλείται στενό συνεργάτη του, ο ένοικος του Μεγάρου των Ηλυσίων αγόρασε την Τετάρτη ένα τεύχος του περιοδικού "Paris Match" το οποίο δημοσίευε αποσπάσματα του βιβλίου της Βαλερί Τριερβελέρ,υπό τον τίτλο:

"Merci pour ce moment" (Ευχαριστώ για τη στιγμή) και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να στείλει σε κοινή φίλη τους ένα sms, αποτυπώνοντας την κακή ψυχολογική του κατάσταση αλλά και το τι θα επακολουθήσει για τον ίδιο σε πολιτικό επίπεδο λέγοντας μία λέξη: "Καταστράφηκα".
 
Το βιβλίο που φέρει την υπογραφή του "ροτβάιλερ" των Ηλυσίων έχει κάνει τον Ολάντ να χάσει τον ύπνο του καθώς ο Γάλλος πρόεδρος, είχε πλήρη μεσάνυχτα για το περιεχόμενό του.
Όπως σχολιάζει η γαλλική εφημερίδα στην ιστοσελίδα της, το καλοκαίρι, ο Φρανσουά Ολάντ ήταν... "καβάλα στ' άλογο, ένιωθε να έχει τον κόσμο στα πόδια του".

"Το Παρίσι συμμετείχε ενεργά σε συνόδους με θέματα την αντιμετώπιση διεθνών κρίσεων αλλά και με τον πρόσφατο  ανασχηματισμό της κυβέρνησή του, ο Γάλλος πρόεδρος έδειχνε να παίρνει τα πάνω του. Τώρα όμως, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τη θύελλα που έρχεται κι έχει όνομα: Βαλερί", γράφει η εφημερίδα.

Προς το παρόν, το Ελιζέ τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα. Τις τελευταίες ώρες, οι Γάλλοι δημοσιογράφοι προσπαθούν να αποσπάσουν μια δήλωση για το βιβλίο της Βαλερί, μάταια όμως. Η απάντηση που λαμβάνουν είναι κοινή."Ουδέν σχόλιον", με την αιτιολογία για τους περισσότερους από αυτούς ότι δεν έχουν ενημερωθεί για το περιεχόμενό του.

Το μόνο σίγουρο είναι, όπως γράφει η "Le Parisien", πως ο Γάλλος πρόεδρος δεν πρόκειται να κάνει μήνυση στο "ροτβάιλερ" των Ηλυσίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me