7/9/14

ΦΥΣΙΚΗ Η ΡΟΥΜΠΥ, ΠΡΟΣΤΥΧΗ Η ΡΙΑΝΑ



Θανατηφόρο κορμί αυτή η Ρούμπυ “του Σύλβιο Μπερλουσκόνι”.

 Το λέμε έτσι διότι το κορίτσι έγινε γνωστό λόγω της σχέσης της, της όποιας σεξουαλικής, πορνικής σχέσης της με τον κλόουν πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας. Με πολλές πήγαινε, πολλές “αγόραζε” ο μεγιστάνας Μπερλουσκόνι, απ' όλες η καλύτερη ήταν η ανήλικη, σήμερα 21 χρονών, Ρούμπυ. Καλύτερη λόγω σώματος, βέβαια.

Μιλάμε σαν αρσενικοί. Καλούπι Μόνικα Μπελούτσι η Ρούμπυ. Κορμοστασιά πληθωρική, προκλητική, φυσική, όμως όχι πρόστυχη, όπως π.χ. αυτή η Ριάνα η τραγουδίστρια. Δεν είναι μόνο πρόστυχα τα μάτια της, είναι και το κορμί της Ριάνας, που έχει μία χυδαιότητα.

Γιατί συγκρίνω Ρούμπυ και Ριάνα; Η μία είναι η δεσποινίς τίποτα, η άλλη καλλιτέχνις. Κι όμως έχουν το ίδιο μυαλό. Κλούβιο. Δεν φταίνε, ίσως. Η δημοσιότητα, έστω και για διαφορετικούς λόγους τις συνέλαβε αιχμάλωτες. Που να προλάβουν τα κοριτσάκια να ισορροπήσουνε.



Τι έγινε στην Μύκονο; Γνήσια χαζή είναι η Ρούμπυ, την χαζή να παριστάνει, δύσκολο να πεις ότι γνώριζε πως ήταν πλαστό το πεντακοσάρικο που ήθελε να χαλάσει. Πέρα απ' αυτό.

Κυκλοφορούν και παραχαραγμένα πεντακοσάρικα; Μου φαίνεται απίθανο. Εδώ το πενηντάρικο δύσκολα να “περάσει”. Χαρτονόμισμα των 500 ευρώ σίγουρα θα το βάλει στην κρεατομηχανή ο άλλος πριν το ρίξει στο ταμείο.

Άλλο πάλι τούτο. Ποια είσαι, κυρία Καρίμα Ελ Μαχρούγκ ή, Ρούμπυ, που κυκλοφορείς με πεντακοσάρικα, απ' όπου κι αν τα κερδίζεις; Άλλο μπαίνω σε μαγαζί που πουλάει κοσμήματα κι άλλο στο περίπτερο της γωνίας, στο σούπερμάρκετ με κοτζάμ πεντακοσάρικο.

Είπαμε. Τα κορίτσια έχουν ξεφύγει, δεν έχουν γήινη επαφή με την πραγματικότητα.

http://www.apodytiriakias.gr/media/2014/09/06/fusiki-i-roumpu-prostuhi-i-riana.aspx

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me