7/9/14

Δύσκολες ώρες περνάει ο "Πασάς"



Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014, 17:20

Συντάκτης : ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
Δύσκολες ώρες περνάει ο Κώστας Καρυδόπουλος, που από το 1978 υπήρξε φροντιστής στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ. Ο «Πασάς», όπως τον αποκαλούσαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο «Ωνάσειο» καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάστηκαν επιπλοκές με τη βαλβίδα που έχει στην καρδιά του. Επιπλοκές, που είχαν ως αποτέλεσμα από το πρωί του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου, όταν και διαμετακομίστηκε στο «Ωνάσειο», μέχρι και στις 13:00 της Κυριακής 7 Σεπτεμβρίου, να υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις!!! Αποτέλεσμα αυτών ήταν ο «Πασάς της ΑΕΚ» να πέσει σε κώμα.

Η οικογένεια του λοιπόν, μέσω της συντρόφου της ζωής του Σοφίας, η οποία βρίσκεται συνεχώς δίπλα του, αλλά και η διοίκηση του Συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, κάνουν επίκληση στην ευαισθησία των «ενωσιτών» -και όχι μόνο- αιμοδοτών, για να δώσουν αίμα, αλλά και αιμοπετάλια, που έχει ανάγκη. 
Οι θεράποντες ιατροί εκφράζουν την ελπίδα ότι εάν βρεθούν σύντομα τα αιμοπετάλια που έχει ανάγκη - αλλά και οι 14 από τις 17 συνολικά φιάλες αίματος που χρησιμοποιήθηκαν στις επεμβάσεις - ο «Πασάς» της ΑΕΚ, ίσως να ξεπεράσει το πρόβλημά του...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me