8/9/14

ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ...

Για ανησυχία εκ μέρους της βασίλισσας Ελισσάβετ για το ενδεχόμενο ανεξαρτησίας της Σκωτίας κάνουν λόγο βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζοντας ότι αυτό ...
ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε με τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον στην καθιερωμένη επίσκεψη του τελευταίου στο Μπαλμόραλ.

Σύμβουλοι της βασίλισσας δήλωσαν ότι ζήτησε να έχει καθημερινή ενημέρωση για το θέμα την ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι γίνεται πλειοψηφικό το ρεύμα όσων τάσσονται υπερ της απόσχισης της Σκωτίας από τη Βρετανία. «Η βασίλισσα τάσσεται υπέρ της ένωσης, υπάρχει μεγάλη ανησυχία. Αν επικρατήσει το "ναι" τότε μπαίνουμε σε μια αχαρτογράφητη συνταγματικά περιοχή. Τίποτα δεν είναι βέβαιο και η παραμονή της ως βασίλισσα της Σκωτίας δεν είναι δεδομένη» ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή που επικαλείται η εφημερίδα Mirror.

Ωστόσο εκπρόσωπος του παλατιού θέλησε να υποβιβάσει το περιστατικό λέγοντας ότι η Ελισσάβετ παραμένει «αυστηρά ουδέτερη όπως σε όλα τα πολιτικά θέματα» καθώς «το δημοψήφισμα είναι θέμα των κατοίκων της Σκωτίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me