2/9/14

Ο Αβραάμ στοχοποίησε τον Μίτσελ

Ο Αβραάμ στοχοποίησε τον Μίτσελ
02.09.2014 - 14:32
Εχεις κατακτήσει το πρωτάθλημα από το... φθινόπωρο, έχεις φτάσει μια ανάσα από την πρόκρισή σου στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ και ξεκινάς τη νέα χρονιά έχοντας αλλάξει σχεδόν εξ ολοκλήρου το ρόστερ της ομάδας σου, έχοντας τον αρχηγό της ομάδας σου να αποχωρεί κατηγορώντας ανοιχτά τον προπονητή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ (!) και έχοντας τον κόσμο σου να διχάζεται στο διαδίκτυο και να περιμένει με το... δάχτυλο στη σκανδάλη το πρώτο στραβοπάτημα.

Γράφει ο Αλέξανδρος Σόμογλου.

Πως κατάφεραν ειλικρινά να δημιουργήσουν τέτοιο «εκρηκτικό» σκηνικό στον Πειραιά, ομολογώ ότι μόνο... ψυχίατρος μπορεί να το εξηγήσει. Δεν είναι τυχαίο ότι ουδείς ασχολείται με το προφανές, δηλαδή κατά πόσο μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι καλύτερος τη νέα σεζόν. Αλλος βρίζει επειδή ξεπούλησε ο Μαρινάκης, αλλά βρίζει... εκείνους που τα βάζουν με τον Μαρινάκη, άλλος επειδή καλά έκανε που πούλησε ο Μαρινάκης αλλά δεν αγόρασε μεγάλα ονόματα. Καθένας έχει και έναν διαφορετικό καημό...
Είσαι λοιπόν ο Αβράαμ Παπαδόπουλος, γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα το κλίμα που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες μέρες και τι κάνεις; Ανάβεις το φιτίλι της... πυριτιδαποθήκης με έναν και μόνο στόχο: Να βάλεις στο παιχνίδι της στοχοποίησης του κόσμου του Ολυμπιακού τον προπονητή που όπως λες δεν σε πίστεψε μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις τον προσωπικό σου εγωισμό (σ.σ. θέλω να πιστεύω ότι ισχύει μόνο αυτό), αδιαφορώντας για πιθανές παρενέργειες που θα έχει η συμπεριφορά σου στο περιβάλλον της ομάδας που υπηρετούσες επί σειρά ετών.
Γιατί η δήλωση του Αβραάμ με την οποία ξεκαθάρισε χθες βράδυ ότι έφυγε από τον Ολυμπιακό λόγω των διαφωνιών με τον Μίτσελ έγινε με έναν και μόνο γνώμονα: Να δημιουργήσει πρόβλημα στον Ισπανό προπονητή.
Η ταπεινότητά μου έχει εκφράσει την άποψή της για το κατά πόσο είχε θέση βασικού στον φετινό Ολυμπιακό ο Παπαδόπουλος από τα φιλικά των «ερυθρόλευκων» στις Ηνωμένες Πολιτείες: Ρητά και κατηγορηματικά όχι! Δεν ξέρω αν ο Μποτία ή ο Αμπιντάλ θα αποδειχτούν καλές ή κακές επιλογές, ξέρω όμως ότι ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον αμυντικό «ογκόλιθο» που γνωρίζαμε πριν από τον τραυματισμό του. Καμία απολύτως σχέση. Το ίδιο έγραφα πριν από ενάμιση μήνα (όταν υπήρχαν παντού «ύμνοι» για την επιστροφή του Αβράαμ σε υψηλό επίπεδο) το ίδιο γράφω και σήμερα.



Το πρόβλημα Αβραάμ, βέβαια, για τον Ολυμπιακό αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις από τη στιγμή που η συγκεκριμένη δήλωση του Παπαδόπουλου κατά του Μίτσελ δεν φιλοξενήθηκε σε κάποια εφημερίδα, αλλά στην επίσημη ιστοσελίδα της πειραϊκής ΠΑΕ. «Αυτό θα πει δημοκρατική ομάδα. Εχει τη δύναμη να φιλοξενεί ακόμη και επικριτικές απόψεις για τον προπονητή της στην ίδια της τη σελίδα» λέει ένας. «Καλά, πλάκα μας κάνεις; Τον άδειασαν τον Μίτσελ και προσπαθούν να του χρεώσουν από τώρα πιθανές ευθύνες σε περίπτωση που στραβώσει το πράγμα στη συνέχεια» απαντάει άλλος.
Και μόνο η ύπαρξη της συγκεκριμένης κουβέντας στο διαδίκτυο από χθες το βράδυ αποτελεί μια πελώρια ανοιχτή πληγή στο κορμί του Ολυμπιακού. Και μια ανοιχτή πληγή είτε επουλώνεται (αν τα αποτελέσματα είναι θετικά) είτε κακοφορμίζει (αν πέσει πάνω της... αλάτι από ανεπιτυχή αποτελέσματα).
Πηγή: sentragoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me