4/9/14

Δείτε το 19χρονο που έλαβε δωρεά 93.500 δολαρίων όταν τον αποκλήρωσε η οικογένειά του!

Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014


Ο λόγος για τον Ντάνιελ Πιρς από τη Γεωργία που έγινε ευρέως γνωστός όταν κυκλοφόρησε το βίντεο  από τη στιγμή που εξομολογήθηκε στους γονείς του πως είναι ομοφυλόφιλος.

Οι εικόνες του βίντεο, που ονομάζεται «Πώς να μην αντιδράσεις όταν το παιδί σου σου εξομολογηθεί πως είναι γκέι», είναι ιδιαιτέρως σκληρές με την οικογένειά του να υποστηρίζει πως το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι επιλογή και τη μητριά του 19χρονου να τον χτυπά με δύναμη στο κεφάλι.

Στο βίντεο θα ακούσετε, μέσα στα ουρλιαχτά, τους γονείς του παιδιού να το αποκληρώνουν και να το διώχνουν από το σπίτι.

Το βίντεο σόκαρε ολόκληρο τον πλανήτη και πλήθος κόσμου έσπευσε να συμπαρασταθεί στο νεαρό Πιρς, ο οποίος άνοιξε σελίδα μέσω της οποίας ο κόσμος θα μπορούσε να συνεισφέρει οικονομικά για να καταφέρει ο Ντάνιελ Πιρς να σταθεί στα πόδια του χωρίς την παραμικρή βοήθεια της οικογένειάς του. Θέλησε με τον τρόπο αυτό να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να αγοράσει τα απαραίτητα για το νέο του σπίτι, όπως λόγου χάρη ένα κρεβάτι, να εξασφαλίσει την τροφή του και να τακτοποιήσει τα δίδακτρα του κολλεγίου του τα οποία οι γονείς του έπαψαν να πληρώνουν.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια και αμεσότατη με το ποσό που έχει συγκεντρωθεί να αγγίζει τις 93.500 δολάρια και κάθε λεπτό να αυξάνεται όλο και περισσότερο. Φυσικά, το ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες του Πιρς και ο ίδιος αποφάσισε να δωρίσει τις υπόλοιπες προσφορές στην οργάνωση Lost-n-Found Youth η οποία φροντίζει νέους LGBTQ (λεσβίες, γκέι, μπαϊσέξουαλ και τρανσέξουαλ) που ζουν απομονωμένοι και άστεγοι.

«Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε τις τελευταίες μέρες. Ήταν μια τρομερά δύσκολη περίοδος για μένα και ήμουν τυχερός που σας είχα στο πλευρό μου», δήλωσε συγκινημένος ο 19χρονος Ντάνιελ Πιρς.

Ας ελπίσουμε η πράξη των ανθρώπων αυτών να αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας και να δεχτούμε επιτέλους ότι η σεξουαλική ταυτότητα του καθενός δεν αποτελεί «στίγμα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me