6/9/14

ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΟΝΟ 1.500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ 67ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΕ 13ΧΡΟΝΗ!!!

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ... ΕΛΛΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ
Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους, αφέθηκε χθες Παρασκευή ο 67χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω να ασελγεί σε ανήλικη 13 ετών! Ο 67χρονος, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, οδηγήθηκε την Παρασκευή ενώπιον των εισαγγελικών λειτουργών. Μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ύψους 1.500 ευρώ και τον όρο να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μία φορά το μήνα.
Να θυμίσουμε ότι η σύλληψη του είχε γίνει την προηγούμενη Δευτέρα, μετά από πληροφορίες που είχε η αστυνομία ότι ηλικιωμένος ασελγούσε σε ανήλικες ρομά, σε κεντρική περιοχή του Αιγίου.
Οι πληροφορίες αποδείχτηκαν βάσιμες, καθώς στο σημείο πήγε ο 67χρονος και συνάντησε μία 13χρονη. Αφού της υποσχέθηκε αμοιβή, την οδήγησε πίσω από καλαμιές και ασέλγησε σε βάρος της. Οι αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα, πιάνοντας επ' αυτοφώρω τον 67χρονο. Η 13χρονη διαπιστώθηκε ότι δεν έχει γονείς ή συγγενείς στη χώρα και έτσι ενημερώθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο την φιλοξενεί.
Πως αφέθηκε ελεύθερο αυτό το κτήνος; Μόνο ο αρμόδιος εισαγγελέας ξέρει. Πραγματικό ΑΙΣΧΟΣ η υπόθεση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me