6/9/14

Μαχαίρωσε 14 φορές τη μητέρα του γιατί μίλησε απαξιωτικά για τη σύντροφό του



  
Μετά από δύο χρόνια, εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία μίας 61χρονης σε χωριό της Ρόδου, που είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της με 14 μαχαιριές 
Στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας μίας 61χρονης, πριν από δύο χρόνια στο Γεννάδι της Ρόδου, προχώρησαν οι αρχές, με τον γιο της να είναι ο δράστης.

Το άγριο φονικό είχε σοκάρει την τοπική κοινωνία τον Ιούνιο του 2012. Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή από τον γαμπρό της, μέσα στο σπίτι της. Ο ιατροδικαστής είχε αποφανθεί ότι η 61χρονη είχε δεχτεί 14 πλήγματα από νύσσον και τέμνον όργανο, πιθανότατα μαχαίρι, ότι την είχαν αιφνιδιάσει και δεν είχε αντιδράσει.


Στο σπίτι είχαν βρεθεί, μεταξύ άλλων, αρκετά μαχαίρια και μια μπατονέτα με αίμα, από τα οποία όμως δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να "έδειχνε" τον δράστη. Επακόλουθο ήταν η υπόθεση να "παγώσει", αφού ούτε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου είχε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Δύο χρόνια όμως μετά και αφού προηγήθηκαν επιστάμενες έρευνες των δικαστικών και αστυνομικών αρχών, προέκυψε ότι πίσω από τη δολοφονία της 61χρονης είναι ο 26χρονος γιος της, ο οποίος είναι τοξικομανής ενώ ως απλή συνεργός φέρεται η 36χρονη Ρωσίδα σύντροφός του, μητέρα δύο παιδιών.
Μετά από πολύωρη ανάκριση, ο 26χρονος, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, ομολόγησε το έγκλημα. Υποστήριξε ότι είχε επισκεφτεί τη μητέρα του μαζί με τη σύντροφό του. Η 61χρονη φέρεται να μίλησε απαξιωτικά για την 36χρονη, μη αποδεχόμενη το δεσμό τους και κυρίως το γεγονός ότι είχε δύο παιδιά. Ο γιος εκνευρίστηκε και της επιτέθηκε λεκτικά στην αρχή ενώ στη συνέχεια άρπαξε ένα μαχαίρι και την σκότωσε.
Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me