20/8/14

Υποστηρίζουν ότι βρήκαν τη λύση στο μυστήριο της πτήσης MH370

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Ο πιλότος των Μαλαισιανών Αερογραμμών Ζαχάρι Αχμάντ Σαχ αυτοκτόνησε παίρνοντας μαζί του επιβάτες και πλήρωμα του Boeing 777, υποστηρίζει βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα για την τραγωδία στον Ινδικό Ωκεανό.

Υποστηρίζουν ότι βρήκαν τη λύση στο μυστήριο της πτήσης MH370
Ο κυβερνήτης της πτήσης MH370 είναι πιθανόν να οδήγησε το αεροσκάφος του στον υγρό του τάφο στο νότιο Ινδικό και να το προσθαλάσσωσε, ακόμη και αφού είχαν εξαντληθεί τα καύσιμά του, με αποτέλεσμα αυτό να βυθιστεί χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος από συντρίμια, κηλίδες από καύσιμα ή τα σώματα των άτυχων επιβαινόντων σε αυτό, σύμφωνα με τους Τέιλορ και Γουίλσον, που υπογράφουν το βιβλίο.

Ο Ζάχαρι πάντα υπερηφανευόταν ότι κατέχει πλήρως όλα τα τεχνικά θέματα των αεροσκαφών και είναι εξαιρετικά μεθοδικός άνθρωπος - ακριβώς το προφίλ κάποιου που θα ικανοποιείτο από την «εξαφάνιση» του Boeing από τα μάτια όλου του πλανήτη και των πιο σύγχρονων συστημάτων επικοινωνίας και παρακολούθησης, όπως υποστηρίζουν: θα ήταν ο «τέλειος επιθανάτιος θρίαμβος» για αυτόν.
Οι συγγραφείς έκαναν εκτεταμένη έρευνα και μίλησαν με δεκάδες μέλη των οικογενειών και φίλους όσων εμπλέκονται στην εξαφάνιση.
Ο Γουίλσον, πιλότος και στέλεχος αεροπορικών εταιρειών στο παρελθόν, όσο και εμπειρογνώμονας για συμβάντα αυτού του τύπου, τονίζει ότι το βιβλίο καλύπτει κάθε πιθανό σενάριο για την τύχη της πτήσης MH370, μετά την απογείωσή της από την Κουάλα Λουμπούρ στις 8 Μαρτίου, με προορισμό το Πεκίνο.


«Αποκλείσαμε κάθε πιθανότητα καταστροφικής βλάβης, αποσυμπίεσης της καμπίνας, ηλεκτρικής βλάβης, φωτιάς ή κατάρριψης ... είναι απλώς αδύνατο να συνέβησαν ... αυτό που μένει είναι η δυσάρεστη και πολύ τραγική πιθανότητα ο Ζάχαρι, λόγω διαταραχής προσωπικότητας, κατάθλιψης ή συναισθηματικής κρίσης, να σκότωσε εσκεμμένα όλους στο αεροσκάφος, μαζί με τον ίδιο».

Η προτεινόμενη εξήγηση θέλει τον πιλότο να κλείνει τον συγκυβερνήτη εκτός του πιλοτηρίου και στη συνέχεια να σβήνει όλα τα συστήματα επικοινωνίας πριν στρίψει το αεροσκάφος προς τα νότια. Στη συνέχεια προκάλεσε εσκεμμένα αποσυμπίεση στο θάλαμο των επιβατών, σκοτώνοντάς τους τελικά λόγω της έλλειψης οξυγόνου.
Οι συγγραφείς θυμίζουν ότι έχουν υπάρξει παλαιότερες περιπτώσεις όπου πιλότοι αυτοκτόνησαν παίρνοντας μαζί πληρώματα και επιβάτες και κατηγόρησε πολλές μουσουλμανικές χώρες ότι αρνούνται να δώσουν αυτή την εξήγηση για θρησκευτικούς λόγους: «Το ότι οι μουσουλμάνοι δεν αυτοκτονούν είναι η μόνιμη επωδός», σχολίασε σχετικά ο Τέιλορ. «Ε, λοιπόν αυτοκτονούν και το επιβατικό κοινό αξίζει καλύτερη ενημέρωση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me