O κύβος ερρίφθη.Πάμε σε εκλογές τον Ιανουάριο του 2015.Η ελληνική κυβέρνηση ενημέρωσε ανεπίσημα την E.E. και το μεγάλο προεκλογικό ελληνικό πάρτυ μόλις ξεκίνησε.

Η κυβέρνηση όσες φορές κι αν μέτρησε τα κουκιά δεν μπορεί να βρει τους 180 βουλευτές που χρειάζεται για να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας, της Κολομβίας των Βαλκανίων.


Οι ανεξάρτητοι βουλευτές τρέμουν την οργή του κόσμου, σε περίπτωση που στηρίξουν μια κυβερνητική επιλογή και γι΄ αυτό έχουν ρίξει ήδη πόρτα στους ανθρώπους της κυβέρνησης που ανέλαβαν να τους προσεγγίσουν.

Στο μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει ένα κρεσέντο Εξεταστικών αρχίζοντας με την Εξεταστική για τον ΕΝΦΙΑ ενώ οι οικονομολόγοι του επανέρχονται και στην περίφημη Εξεταστική για το πως μπήκαμε στο Μνημόνιο.

Την ίδια στιγμή η ελληνική κυβέρνηση εκλιπαρεί τον Ερντογάν να αγοράσει η Τουρκία μισοτιμής τα ελληνικά προιόντα και να τα πουλήσει εκείνη στη Ρωσία.

Μιλάμε για την απόλυτη εθνική ξεφτίλα για να μπορεί η Βούλτεψη να δηλώνει ότι δεν αλλάζουμε συμμαχίες για ένα κιλό ροδάκινα!