14/8/14

ΣΟΚ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΝΕΚΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ!
Ο Σοσιαλιστής υποψήφιος για την προεδρία της Βραζιλίας, Εντουάρντο Κάμπος σκοτώθηκε στο αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην πόλη Σάντος, στα νοτιοανατολικά της χώρας, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο GloboNews, χωρίς να διευκρινίσει από πού προέρχεται η πληροφορία του.

Πηγή του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Βραζιλίας ανέφερε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ότι ο Κάμπος επέβαινε σε ένα ιδιωτικό τζετ Cessna 560XL που συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή της πόλης Σάντος.

Ο 49χρονος Κάμπος, πρώην κυβερνήτης της πολιτείας Περναμπούκο, συγκέντρωνε ποσοστό 10% στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις για τις προεδρικές εκλογές, η επικρατέστερη νικήτρια των οποίων θεωρείται η πρώην σύμμαχός του και απερχόμενη πρόεδρος Ντίλμα Ρούσεφ.

Το αεροσκάφος που μετέφερε τον Κάμπος έχασε επαφή με τον πύργο ελέγχου ενώ ετοιμαζόταν να προσγειωθεί.

"Καθώς ετοιμαζόταν να προσγειωθεί, ξαναπήρε ύψος, επειδή στην περιοχή επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες. Αμέσως μετά, χάθηκε η επαφή μαζί του", ανέφερε μια ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατέπεσε πάνω σε ένα γυμνάσιο και "υπάρχουν νεκροί, όμως ο ακριβής αριθμός τους δεν έχει επιβεβαιωθεί".

Μετά τη συντριβή του, το αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες. Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια διακρίνονται τα συντρίμμια του αεροσκάφους και η κατεστραμμένη στέγη ενός σπιτιού ενώ φλόγες και καπνοί ξεπηδούν από πολλά σημεία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me