5/8/14

Έχεις όρεξη για σινεμά... Δες την ταινία «Θεέ μου τι σου κάναμε!»

Έχεις όρεξη για σινεμά; Δες την ταινία «Θεέ μου τι σου κάναμε;»

Ο ξεχωριστός κος Κλοντ Βερνέιγ ζει στη Γαλλία με τις τέσσερις κόρες και τη σύζυγό του. Μια οικογένεια, φαινομενικά αυστηρών, καθολικών αρχών και αστικών καταβολών που ανέθρεψε τέσσερις κορασίδες με την προοπτική να μεγαλώσουν ευτυχισμένες και να καταλήξουν σε έναν γάμο, ο οποίος θα εκπληρώνει το Καθολικό «Γαλλικό Όνειρο».

Έλα όμως που η μοίρα θα τα φέρει έτσι, ώστε οι τρεις πρώτες, κατά τα άλλα υπέροχες, κόρες των Βερνέιγ να αγαπήσουν και να παντρευτούν έναν Εβραίο, έναν Ασιάτη και έναν Άραβα, αντίστοιχα. Μεγάλη καταστροφή για την οικογένεια, καθώς επίσης και έντονη ανησυχία σχετικά με το ποια θα είναι η κρίσιμη επιλογή για την αποκατάσταση της τέταρτης κόρης. 

Με υπογλώσσια χάπια και υπομονή στα όριά, ο Κλοντ και η Μαρί φλερτάρουν με το εγκεφαλικό, έχοντας τα αυτιά τους τεντωμένα για τη στιγμή της ανακοίνωσης του γάμου της τέταρτης και νεότερης κόρης τους, Λορ. 

Όταν η Λορ ανακοινώσει στους γονείς της ότι σκοπεύει, σύντομα, να παντρευτεί με τον Καθολικό φίλο της Σαρλ, εκείνοι θα πετάξουν από τη χαρά τους, ωστόσο μια τεράστια έκπληξη θα τους περιμένει όταν θα κληθούν να γνωρίσουν από κοντά τον ίδιο αλλά και την θεότρελη οικογένειά του.
Σκηνοθεσία: Philippe de Chauveron

Παίζουν: Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me