20/8/14

«Το "όνειρο" έσβησε, στην Άρσεναλ ο Μανωλάς»

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

«Το  όνειρο  έσβησε, στην Άρσεναλ ο Μανωλάς»
Η «Gazzetta Dello Sport» και η «Expess» γράφουν ότι ο Κώστας Μανωλάς είναι στην Αγγλία και περνά από ιατρικές εξετάσεις για την Άρσεναλ, με την μεταγραφή του διεθνή μπακ από τον Ολυμπιακό στους «κανονιέρηδες» να έχει «κλείσει» στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.
Όπως γράφει η «Gazzetta Dello Sport», το «όνειρο» της Γιουβέντους και της Ρόμα για το νεαρό αμυντικό «σβήνει» και η Άρσεναλ είναι εκείνη που θα κάνει τον Μανωλά δικό της.

Ο 23χρονος, σύμφωνα και με τα δυο Μέσα, είναι ήδη στο Λονδίνο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για την μεταγραφή του και να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν γίνει παίκτης του Αρσέν Βενγκέρ.
Ο Βενγκέρ στο πρόσωπο του Μανωλά βλέπει τον αντικαταστάτη του Τόμας Βερμάλεν, ο οποίος πήρε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα.
Στην Άρσεναλ ο Μανωλάς για την θέση του βασικού θα έχει να ανταγωνιστεί τον Λοράν Κοσιελνί, τον Περ Μερτεζάκερ, αλλά και τον Καλούμ Τσέιμπερς.
Αυτά τα δημοσιεύματα είναι μια συνέχεια στην... ιστορία για την μεταγραφή του Μανωλά στην Άρσεναλ και τώρα μένει να δούμε αν όντως μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου ο 23χρονος θα γίνει «κανονιέρης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me