16/8/14

ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟΚΟΛΛΗΣΗ!

www.apodytiriakias.gr/.../

Για όσους ασχολούνται με τη νεώτερη πολιτική Ιστορία του τόπου ο Νίκος Ζαχαριάδης είναι μεγάλο πρόσωπο. Τον βάζεις στη σέντρα. Αν τον αγνοείς, αν τον κάνεις πέρα, τότε δεν ασχολείσαι σοβαρά με το τι μπάλλα παίζεται στην Ελλάδα.

Και ποιο είναι το μοναδικό κόμμα, το ΚΚΕ.

Μιλάμε σοβαρά. Δεν υπάρχουν κόμματα στην Ελλάδα, δεν υπήρξαν ποτέ. “Παρατάξεις” υπάρχουν, δηλαδή κομματικός οπαδισμός, πιο συγκεκριμένα πολιτική αντιπαλότητα που εκφραζόταν με τα κόμματα. Στην πραγματικότητα το μοναδικό κόμμα είναι το ΚΚΕ.


 Ο Νίκος Ζαχαριάδης που αυτοκτόνησε σα σήμερα πριν 41 χρόνια, την πρώτη Αυγούστου 1973, είναι ο μακροβιώτερος γραμματέας, δηλαδή 25 χρόνια αρχηγός του ΚΚΕ. Τον τοποθέτησε στην ηγεσία η Κομουνιστική Διεθνής το 1931.

Αυτόν τον γίγαντα Ζαχαριάδη, που ορκιζόντουσαν στο όνομά του όλοι οι Έλληνες κομουνιστές, τον καθάρισε το κόμμα. Και οι Ρώσοι τον στείλανε εξορία στη Σιβηρία και μετά το θάνατό του τον απεκατέστησε το κόμμα.
 
Αυτό θα πει κόμμα. Είμαστε υπεράνω θεών, ουρανών, ιδεολογιών, κοσμοθεωριών. Εμείς αποφασίζουμε ότι είσαι προδότης, χαφιές της ασφάλειας, εμείς σε δοξάζουμε σαν άγιο, σαν αιώνια αξία.

Αυτοαπαγχονίστηκε ο Ζαχαριάδης. Το κόμμα της αιώνιας αλήθειας ανεκοίνωσε ότι πέθανε από συγκοπή και πριν τον βάλουν στο φέρετρο τον είχαν μακιγιάρει στο λαιμό να μη διακρίνονται τα σημάδια από τη θηλειά. Μετά από 18 χρόνια τον ξέθαψε ο γιος του και φάνηκε η αλήθεια. Είχαν κολλήσει με οξυγονοκόλληση το κόκκινου χρώματος σιδερένιο φέρετρο, να μην το ανοίξει κανείς, διότι στη Σιβηρία κάνει κρύο του κερατά και  θα κρυολογούσε ο πεθαμένος.

Το αγαπημένο παιδί του Ιωσήφ Στάλιν ήταν ο Ζαχαριάδης. Γι' αυτό και ο Έλληνας αρχηγός έδωσε στον γιο του το όνομα του “πατερούλη”. Ο Ιωσήφ – Σήφης – Ζαχαριάδης δεν έγινε σταλινικός όπως ο μπαμπάς του, αλλά καπιτάλα, έστησε γραφείο ταξιδίων και δούλευε εκδρομές από Αθήνα-Ρωσία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me