22/8/14

Η ΚΜΑ... έστειλε τον Αρη στη Γ’ Εθνική!



Η ΚΜΑ... έστειλε τον Αρη στη Γ’ Εθνική!
Πλέον είναι και επίσημο. Ο Αρης επιλέγει τη λύση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ και της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τη νέα σεζόν. Αυτό αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση της Κοινωνία Μελών Αρη. Η απόφαση ελήφθη με ψηφοφορία. Αργά το βράδυ στήθηκαν κάλπες με το ερώτημα «συμμετοχή στη Football League ή εκκαθάριση και Γ' Εθνική» και το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικό:
Γ΄Εθνική: 108 ψήφοι
Β΄Εθνική: 11 ψήφοι
Λευκά: 3 ψήφοι
Άκυρα: 1 ψήφος
Όπως είναι προφανές, η απόφαση ελήφθη από λίγους, οικονομικά τακτοποιημένους, με τους οπαδούς του Αρη να επιλέγουν τη συγκεκριμένη λύση καθώς εκτίμησαν ότι η λύση της Β' Εθνικής θα φέρει, τελικά, αγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας, λόγω των οικονομικών προβλημάτων και κάτι τέτοιο δεν το ήθελαν.


Η απόφαση αυτή θα πρέπει να «επικυρωθεί» από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, που θα γίνει τη Δευτέρα (25/8), ενώ το πρακτικό θέμα που προκύπτει άμεσα είναι ποιος θα κάνει την αίτηση ανάκλησης/ακύρωσης της συμμετοχής του Αρη στη Football League.
Βάσει του κανονισμού, η μόνη που μπορεί να το κάνει αυτό είναι η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης. Ο Παναγιώτης Στεφανίδης έχει δηλώσει αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, οπότε δεν αποκλείεται να παραιτηθεί το πρωί της Παρασκευής (22/8).
Για την Παρασκευή (22/8) έχει προγραμματιστεί Δ.Σ. ΚΜΑ, στο οποίο θα συζητηθεί το μέλλον της καθώς δεν προέκυψε, από τη Γ.Σ. η διάλυσή της (όπως αναμενόταν), καθώς από τα 652 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη έδωσαν το παρών 150 και, βάσει του καταστατικού, δεν ήταν ο απαιτούμενος αριθμός για τη σχετική ψηφοφορία.
Kατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης διαβάστηκε η επιστολή του Πάνου Στεφανίδη προς την ΚΜΑ.
Στεφανίδης: «Θα σεβαστούμε την απόφαση της Γ.Σ., αρκεί…»
Στη διάρκεια της Γ.Σ. διαβάστηκε επιστολή του προέδρου της ΠΑΕ Αρης, Παναγιώτη Στεφανίδη (σ.σ. ήταν απών), η οποία ανέφερε: «Προσπαθήσαμε να επαναφέρουμε την ηρεμία στον σύλλογο. Επιδιώξαμε να φέρουμε έσοδα στον σύλλογο. από χορηγίες, πωλήσεις παικτών. Η εξέλιξη των γεγονότων δεν μας το επέτρεψε.
Η συνεχής δικαστική διαμάχη καθυστέρησε την πώληση Διούδη. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ με τραπεζικούς λογαριασμούς καθυστέρησε την παραλαβή των χρημάτων της πώλησης του.
Σε ότι αναφορά τις χορηγίες συναντήσαμε δυσκολίες λόγω της αμφισβήτησης του κόσμου προς το πρόσωπο μας. Mας έχει κουράσει η καθημερινότητα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Η διοίκηση μας δεν έχει την στήριξη του κόσμου και δεν μπορούμε έτσι να πάμε πουθενά. Χωρίς την στήριξη του κόσμου δεν μπορούμε να συνεχίσουμε.
Η κατάσταση είναι δύσκολη και δεν δείχνει ότι μπορεί να αλλάξει. Η έλλειψη μικρού ποσού αποτρέπει την ενεργοποίηση συμφωνιών με παίκτες.
Θα σεβαστούμε την απόφαση της Γ.Σ., αρκεί να μη δημιουργεί πρόβλημα σε εμάς.
Η απουσία μου, απόψε, δεν είναι ένδειξη έλλειψης σεβασμού. Οφείλεται σε προσωπικό μου θέμα και θα σεβαστώ κάθε απόφαση του Σώματος της Γ.Σ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me