2/8/14

Μίτσελ: «Μπορεί να συμβούν τα πάντα»

Την άποψη ότι μέχρι το τέλος της σεζόν κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ μίας ομάδας, όπως ο Ολυμπιακός, εξέφρασε ο Μίτσελ.

Μίτσελ: «Μπορεί να συμβούν τα πάντα»

Τελευταία ενημέρωση 02/08/2014, 13:32 http://www.sport-fm.gr/article/mitsel

Δεδομένο θεωρείται ότι ο Ολυμπιακός θα ενισχύσει περαιτέρω το υπάρχον ρόστερ του, κάτι που επιβεβαίωσε ο Μίτσελ σε δηλώσεις που έκανε στο Novasports.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής υπογράμμισε ότι όλα είναι πιθανά σε μία μεταγραφική περίοδο και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα για έναν σύλλογο, όπως είναι οι Πειραιώτες που μπορεί να υπάρξουν προσφαθαιρέσεις.

Παράλληλα, ο 51χρονος τεχνικός παραδέχθηκε ότι περίμενε να προκύψουν προβλήματα τραυματισμών, αφού κάποιοι παίκτες προέρχονται από μία ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν.

«Είναι ένα ακόμα απαιτητικό παιχνίδι. Το προετοιμάζουμε και το σχεδιάζουμε τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως κάναμε απέναντι στη Μίλαν και τη Λίβερπουλ. Για εμάς είναι ένα μεγάλο μάθημα το παιχνίδι αυτό. Ο καλύτερος για να δείξεις τον σεβασμό σου και για να μάθεις από τον αντίπαλο είναι να προσπαθήσει να τον κερδίσεις», ήταν το σχόλιο του Μίτσελ για τον αποψινό αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδας με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Όσον αφορά την εικόνα που έχουν βγάλει προς τα έξω οι Πειραιώτες στα φιλικά, υπογράμμισε: «Είναι κάτι που προσπαθούσαμε να το πετύχουμε, η ομάδα να δείχνει βελτιωμένη σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύουμε πως είμαστε πια μια ομάδα αναγνωρίσιμη και κάνουμε τα πράγματα αρκετά καλά». 





Στη συνέχεια, ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε στους τραυματισμούς και τις απουσίες που θα έχει η ομάδα του για το παιχνίδι με τους «πολίτες»: «Είναι η συνέπειας της πολύ μεγάλης κούρασης που έχουν αντιμετωπίσει οι παίκτες. Πολλά ταξίδια, πολλές προπονήσεις... Είναι κάτι το οποίο περιμέναμε. Είχαμε 28 παίκτες στην ομάδα μας, τώρα έχουν μείνει λιγότεροι. Προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ελπίζουμε να μη συμβεί, όπως αυτό που λέμε στην Ισπανία: το αίμα του Δαβίδ να μην το πάρει το ποτάμι».

Για τη μεταγραφή του Αλμπέρτο Μποτία, υποστήριξε: «Είναι ένας πολύ δυνατός αμυντικός παίκτες με πολλές δυνατότητες. Πολύ καλός στο εναέριο παιχνίδι, είναι γρήγορος, όχι τόσο όσο ο Μανωλάς, αλλά επίσης είναι πολύ γρήγορος και πιστεύω πως θα συνεισφέρει πολλά στο παιχνίδι μας. Πρέπει να είμαστε καλυμμένοι για μια καινούργια πιθανή απουσία, γιατί ακούγονται πάρα πολλές φήμες τους τελευταίους τρεις μήνες για τον Κώστα Μανωλά και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Καταλήγοντας, ο Μίτσελ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες μεταγραφές το επόμενο διάστημα: «Ναι μέχρι να κλείσει η αγορά μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Έχουμε την εμπειρία από πέρυσι, ότι μπορούν να συμβούν τα πάντα, ακόμα και στον Ολυμπιακό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me