22/8/14

ΔΙΑΚΟΠΕΣ... ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ...

 

Όταν οι φοιτητές στο ιστορικό και παραδοσιακό πανεπιστήμιο της Οξφόρδης φεύγουν για καλοκαιρινές διακοπές, η διοίκηση του πανεπιστημίου έχει σχεδιάσει...
πώς θα βγάλει επιπλέον χρήματα από επισκέπτες, οι οποίοι θα επιθυμούσαν να ζήσουν για μερικές μέρες στον χώρο του διάσημου πανεπιστημίου και όχι μόνο...



Το πανεπιστήμιο είναι από τα παλαιότερα στη Μεγάλη Βρετανία και σε ολόκληρο τον κόσμο και αν επιθυμείτε να κοιμηθείτε στα δωμάτια διάσημων αποφοίτων, όπως ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος Ρόναλντ Ρέηγκαν ή ο πρωταθλητής του κρίκετ Ιμράν Καν, τότε μπορείτε να κλείσετε και εσείς ένα δωμάτιο σε εξαιρετικά καλή τιμή!



Συγκεκριμένα, το μονόκλινο δωμάτιο με πρωϊνό, την παροχή δωρεάν internet και δωρεάν είσοδο στο μπαρ του πανεπιστημίου, κοστίζει 65 λίρες, ενώ το δίκλινο 95 λίρες. Οι επισκέπτες θα θαυμάσουν τους αμέτρητους πολύτιμους πίνακες ζωγραφικής που κοσμούν επί δεκαετίες τους τοίχους του ιστορικού πανεπιστημίου, θα κάνουν βαρκάδα στον ποταμό Τσέργουελ, θα θαυμάσουν τα παραδοσιακά κτήρια της πόλης και θα γευτούν τις ντόπιες σπεσιαλιτέ στην πολυτελή τραπεζαρία του πανεπιστημίου, που ανοίγει για δείπνο κάθε βράδυ στις επτά.



Το δείπνο κοστίζει 22 βρετανικές λίρες το άτομο.

Το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης διαθέτει 300 δωμάτια και όπως δηλώνει η Angela Southall, εκπρόσωπος του πανεπιστημίου και υπεύθυνη για τις κρατήσεις δωματίων: «Η διαμονή στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το καλοκαίρι είναι ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά του Ηνωμένου Βασιλείου»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me