19/8/14

Ο Αγγελος «αγρίεψε» κι έκοψε Τζαβέλλα, Βίτορ!


ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ο Αγγελος «αγρίεψε» κι έκοψε Τζαβέλλα, Βίτορ!
Ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας, έχει τονίσει από την αρχή που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ότι δίνει μεγάλη βάση στη νοοτροπία και το απόδειξε το απόγευμα της Τρίτης (19/8).

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο τεχνικός του «δικέφαλου» ζήτησε από τους Γιώργο Τζαβέλλα και Μιγκέλ Βίτορ να ζητήσουν συγγνώμη ενώπιον της ομάδας για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν στην προπόνηση της Δευτέρας (18/8).

Τι είχαν κάνει αμφότεροι; Αντέδρασαν στις παρατηρήσεις που τους έκανε επειδή δεν εκτελούσαν μια άσκηση όπως αυτός ήθελε.
Ο Ελληνας αμυντικός υπάκουσε στην εντολή του προπονητή του και απολογήθηκε στους
συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να προπονηθεί κανονικά. Αντίθετα, ο Βίτορ αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη («υπέπεσε σε νέο παράπτωμα», όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και ο Αγγελος Αναστασιάδης τον παρέπεμψε στη διοίκηση!
Πάντως ο Ελληνας τεχνικός έκοψε από την αποστολή για τον αγώνα με τη Ζίμπρου στη Μολδαβία τόσο τον Πορτογάλο, όσο και τον Τζαβέλλα, κάτι που δείχνει ότι έτσι κι αλλιώς, παρά τη συγγνώμη του Ελληνα, είχε αποφασίσει να τους αφήσει εκτός.
Πλέον, στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Europa League, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (21/8, 21:05), το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας είναι μεγάλο, καθώς υπάρχουν διαθέσιμοι μόνο οι Κατσικάς και Σκόνδρας.
Κανονικά ο Κλάους
Το ευχάριστο, πάντως, που προέκυψε για τον Αναστασιάδη, αφορά τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο διεθνής επιθετικός προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στον αγώνα με την Ιντερ (σύσπαση στο δικέφαλο μηριαίο) και είναι κανονικά στη διάθεσή του.
Στην αποστολή είναι οι Γλύκος, Γιακουμής, Μάρτενς, Ρατς, Κάτσε, Αθανασιάδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Παναγιωτούδης, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης, Μαντούρο.
Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε δουλειά σε τεχνική με τελειώματα φάσεων και τακτική με παιχνίδι σε μικρό χώρο, συνεχή κίνηση και συγκεκριμένες εντολές.
Η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς το πρωί της Τετάρτης (20/8, 10:30) για το Κισινάου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me