17/8/14

Άστρος:Αυτή είναι η «αγία» οικογένεια δολοφόνων (φώτος που δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους)


Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου οδηγήθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες για την δολοφονία του 39χρονου στενού συγγενή τους στο Άστρος Κυνουρίας, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Πέρα από τον 75χρονο πατέρα του θύματος, για την υπόθεση συνελήφθησαν και κατηγορούνται η 67χρονη μητέρα του, ο 71χρονος θείος του κι αδερφός του πατέρα του, η 70χρονη θεία και σύζυγος του 71χρονου, αλλά κι ο 53χρονος γαμπρός του θύματος και σύζυγος της αδερφής του.

Με βάση όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου ο 75χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 39χρονο γιο του ύστερα από φραστικό επεισόδιο.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του 71χρονου αδελφού του, τοποθέτησαν το πτώμα του 39χρονου στο πίσω κάθισμα Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του, αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας του και πήγαν πλησίον του βιολογικού καθαρισμού Άστρους σε ερημική περιοχή, όπου και προκάλεσαν πυρκαγιά στο αυτοκίνητο, ώστε να εξαφανιστούν ίχνη κι άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία. Από την περιοχή τους παρέλαβε ο 53χρονος και τους μετέφερε πίσω στην οικία του δράστη.

Την ίδια ώρα, η 67χρονη μητέρα του θύματος και η 70χρονη θεία του προέβησαν στον λεπτομερή καθαρισμό της αυλής του σπιτιού, με σκοπό επίσης να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος.

Αστρος
Αστρος
Αστρος

http://www.koutipandoras.gr/article/120395/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me