Οικογενειακές διαφορές, υποστηρίζει ο 76χρονος πατέρας του 39χρονου ο οποίος εντοπίσθηκε απανθρακωμένος στο κάθισμα του αυτοκινήτου του(15/08) τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Σε βάρος του εχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπρησμό, ψευδορκία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.


Κατά την προανακριση προέκυψε για την εμπλοκή τεσσάρων ακόμα μελών της οικογένειας τα οποια συνελήφθησαν. 


Οπως ανέφερε στην ο Ταξίαρχος Ανδρέας Αποστολοπουλος στις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ, στην Περιφερειακη Διεύθυνση Ασφαλείας Πελοποννήσου στην Τρίπολη (17/08-13.00) πρόκειται για την 67χρονη μητέρα του θύματος, τον 71χρονο θείο του (αδερφός του πατέρα), την 70χρονη θεία του (σύζυγος του 71χρονου) και τον 53χρονο γαμπρό του (σύζυγος της αδερφής του θύματος).

Οπως περιέγραψε στους Αστυνομικούς ο 76χρονος πατέρας και δράστης της δολοφονίας ανήμερα τον 15 Αύγουστο, έπειτα από φραστική διαμαχη με το γιο στην αυλή του σπιτιού, τον πυροβόλησε τρεις φορές με κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα ο 75χρονος, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.


Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του 71χρονου αδελφού του, τοποθέτησαν το πτώμα του 39χρονου στο εσωτερικό του οχήματος του, αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας του και μετέβησαν σε ερημική περιοχή, όπου και προκάλεσαν εμπρησμό στο όχημα, προκειμένου να εξαφανιστούν ίχνη και ενοχοποιητικά στοιχεία. 


Από την περιοχή τους παρέλαβε ο 53χρονος γαμπρός του 76χρονου και τους μετέφερε πίσω στο σπίτι, με τη μητέρα και τη θεία του 39χρονου να καθαρίζουν επιμελώς την αυλή, με σκοπό επίσης να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος.

Κατά τις έρευνες, βρέθηκε και κατασχέθηκε το δικανο, ένας κάλυκας, ρούχα με ίχνη αίματος, καθώς και οι πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος του 39χρονου, οι οποίες ήταν θαμμένες στον κήπο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

—– http://wp.me/p4WizY-c
Νάντια Αλεξίου- nantiareport