14/7/14

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ για ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ: O Χαρδουβέλης τους τάισε σάντουιτς!

Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

Διαφορετικά είχε συνηθίσει τους Τροϊκανούς ο Ι. Στουρνάρας όταν ήταν υπουργός Οικονομικών. Τους προσέφερε καφέ, φρούτα, εμφιαλωμένο νερό, καμιά φορά και σούσι ή και...
σουβλάκια, τα οποία πάντα πλήρωνε ο ίδιος. Με τον διάδοχό του Γκίκα Χαρδούβελη τι γίνεται;

Ήταν η πρώτη φορά του υπουργού Οικονομικών με την τρόικα και δεν γνώριζε τις συνήθειές τους (έθιμο είχαν γίνει τα λεγόμενα coffee break). Δεν τους προσέφερε τίποτα στη συνάντηση που είχαν - άλλωστε υπήρχαν κι άλλοι υπουργοί στην αίθουσα. Έλα όμως που οι Τροϊκανοί πείνασαν (και δίψασαν). Ουδείς όμως έδειχνε την παραμικρή διάθεση να παραγγείλει, πράγμα που σήμαινε αυτομάτως ότι θα κεράσει.

Αφού οι Τροϊκανοί είδαν κι απόειδαν, κατάλαβαν ότι κέρασμα δεν έχει. Ετσι επιστράτευσαν τη Στέφανι από το ΔΝΤ (που γνώριζε και τα κατατόπια). Κάτι της είπε στο αφτί ένας από τους Τροϊκανούς και αμέσως ζητήθηκε ένα μικρό διάλειμμα. Η Στέφανι έφυγε, πήγε απέναντι από το υπουργείο Οικονομικών, σε έναν φούρνο, και επέστρεψε με μια σακούλα... σάντουιτς και μία σαλάτα (για την ίδια). Τα έδωσε να τα φάνε μόνο οι Τροϊκανοί (που τα πλήρωσαν), οι δικοί μας απλώς κοίταζαν.


Πηγή: Βηματοδότης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me