14/7/14

Coca Cola Hellenic: Αναβαθμίζει σε buy η Goldman Sachs

 
Ο οίκος μειώνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Coca Cola Hellenic, που διαπραγματεύεται στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, στις 1.550 πένες από 1.670 πένες, υποδηλώνοντας περιθώριο ανόδου για τον τίτλο, της τάξεως του 18%.
 
 
Σε "buy" από "neutral" αναβαθμίζει η Goldman Sachs τη σύσταση για τη μετοχή της Coca Cola Hellenic, λόγω υποαπόδοσης της μετοχής έναντι του ευρωπαϊκού κλάδου. 

Παράλληλα, ο οίκος μειώνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή, που διαπραγματεύεται στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, στις 1.550 πένες από 1.670 πένες, υποδηλώνοντας περιθώριο ανόδου για τον τίτλο, της τάξεως του 18%.

Η Goldman Sachs, στην έκθεσή της υπογραμμίζει ότι η υποχώρηση στην τιμή της ζάχαρης στην Ευρώπη αναμένεται να συνεχιστεί την επόμενη διετία, ξεπερνώντας το 30%, κάτι που θα ωφελήσει τις εταιρίες αναψυκτικών.

Όπως αναφέρει, η CCH έχει υποαποδόσει το τελευταίο τρίμηνο, κυρίως λόγω της αβεβαιότητας σε βασικές αγορές που δραστηριοποιείται, καθώς και λόγω των αντίξοων συνθηκών στην αγορά συναλλάγματος. Ενώ υπάρχουν ακόμη ανησυχίες για την κατάσταση στη Ρωσία, την Ουκρανία και τη Νιγηρία, αυτό είναι ήδη αποτιμημένο στην τρέχουσα τιμή της μετοχής, σημειώνει. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me