12/7/14

«Εξηγήσεις» Κασιδιάρη πίσω από τα κάγκελα για την καραμπίνα

Προκλητικός και κυνικός για μία ακόμη φορά εμφανίστηκε ο προφυλακισμένος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, σε μήνυμά του μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.


Ο Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτήρισε «για τα πανηγύρια» τη Δικαιοσύνη για τη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και «φαιδρά» τα όσα γράφτηκαν στο ένταλμα για την προφυλάκισή του.

Ανααφορικά με την κατηγορία της οπλοκατοχής και της διάθεσης σε εγκληματική οργάνωση, ο χρυσαυγίτης βουλευτής ανέφερε ειρωνικά ότι «με ένα όπλο, το οποίο έφερε την ταυτότητα και την σφραγίδα μου, είναι σαν να πήγαινα στον τόπο του εγκλήματος και να άφηνα και την κάρτα μου».

Τόνισε ακόμη ότι «γνώριζε και περίμενε» ότι θα προφυλακιστεί, ενώ καταλήγοντας διεμήνυσε ότι θα συνεχίσει να είναι εκπρόσωπος Τύπου του ακροδεξιού κόμματος «με γραπτές και τηλεφωνικές δηλώσεις» ακόμη και μέσα από το κελί του.

Ο Κασιδιάρης κρίθηκε την Πέμπτη προφυλακιστέος μετά τη συμπληρωματική απολογία που έδωσε στις εφέτες ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, για την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση και οδηγήθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατούνται και οι άλλοι προφυλακισμένοι της Χρυσής Αυγής.

Χθες, ο συνήγορός του προανήγγειλε ότι ο βουλευτής θα προσφύγει στο δικαστικό συμβούλιο με αίτημα την αποφυλάκισή του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me