23/7/14

Του Απόστολου Σκουμπούρη - Ένα ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ αιμομικτικό σύστημα!

"* Νέο τρομερό δυστύχημα χθες το βράδυ στο Βόλο, δύο κοπέλες και ένας ακόμη νεαρός νεκροί, όλοι τους 19 – 21 ετών σε μετωπική με φορτηγό! Οι δύο κοπέλες ήταν αδερφές μεταξύ τους. 

Γύρναγαν από μουσική εκδήλωση όπου η μία έπαιξε κιθάρα. Μετωπική με φορτηγό που οδηγούσε 22χρονος. 


Για να γίνει μετωπική σύγκρουση, κάποιος από τους δύο οδηγούς ή και οι δύο πρέπει να κάνουν λάθος. Κάποιος ΔΕΝ ήξερε να οδηγεί (δυστυχώς) αγνοούσε τα στοιχειώδη! 

* Προσωπικά, δε θα συμβιβαστώ ΠΟΤΕ με τους θανάτους στην άσφαλτο από τροχαία, ποτέ δεν θα τους θεωρήσω φυσιολογικούς (στη λογική ότι… «και αλλού γίνονται τροχαία»). 


ΔΕΝ είναι φυσιολογικό αυτό που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα, δεν είναι φυσιολογικός αυτός ο ακήρυχτος… εμφύλιος, αυτή η γενοκτονία μεταξύ μας. Οι Έλληνες, ΔΕΝ ξέρουμε να οδηγούμε και το κακό είναι ότι αγνοούμε το ότι ΔΕΝ ξέρουμε να οδηγούμε… 

* Καθόμαστε όλοι και ανεχόμαστε το ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ σύστημα έκδοσης διπλωμάτων με τα «δώρα» στους εξεταστές και τους εκπαιδευτές. Ένα ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ αιμομικτικό σύστημα! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ για το ΠΙΟ σημαντικό δίπλωμα στη ζωή μας! Που κρίνει τη ζωή μας, την οικογένειά μας, που μπορεί να καταστρέψει πολλές ζωές. 


* Και δεν μιλάει κανείς. Αντί να σταλούν τα… ΜΑΤ να εκκενώσουν νομαρχίες και μετά να «βομβαρδιστούν» ολοσχερώς όλες οι υπηρεσίες που «περνά» η διαδικασία έκδοσης αδειών οδήγησης! 


Φωτιά σε όλα! Όλα από την αρχή. Από το μηδέν! ΚΑΜΙΑ νέα άδεια έως ότου δημιουργηθεί νέο – αδιάβλητο – σύστημα. Και παράλληλη καθιέρωση μαθήματος Οδικής αγωγής και παιδείας από την 1η Δημοτικού ΦΕΤΟΣ!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me