10/9/14

ΟΤΕ: Αναβάθμιση σε overweight από Morgan Stanley



Η Morgan Stanley υπογραμμίζει ότι η πρόσφατη υποαπόδοση της μετοχής του ΟΤΕ (κατά 20% από το Μάρτιο) δεν είναι δικαιολογημένη. Ελκυστική η αποτίμηση, καθώς τα περιθώρια ανόδου σε σχέση με την τιμή-στόχο ανέρχονται στο 15%. 
Σε αναβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή του ΟΤΕ ΟΤΕ +1,01% σε overweight από equalweight προχωρά η Morgan Stanley σε έκθεσή της.

Παράλληλα, ανεβάζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή στα 13 από 12,5 ευρώ έναντι τρέχουσας τιμής στα 10,9 ευρώ στο ταμπλό του ΧΑ. Ο οίκος στην ανάλυσή του σημειώνει ότι η πρόσφατη υποαπόδοση της μετοχής (κατά 20% από το Μάρτιο) δεν είναι δικαιολογημένη, προσθέτοντας ότι η αποτίμησή της δείχνει ελκυστική καθώς τα περιθώρια ανόδου σε σχέση με την τιμή-στόχο ανέρχονται στο 15%.


Αναφορικά με το μέρισμα, μετά και τις δηλώσεις της διοίκησης του ΟΤΕ ΟΤΕ +1,01% για επιστροφή στα μερίσματα από το 2015, ο οίκος εκτιμά μέρισμα 0,5 ευρώ, με την απόδοση να διαμορφώνεται στο 4,5%.

Σε σχέση με τα πιθανά deals που αναμένεται να προκύψουν στον κλάδο, η Morgan Stanley υπογραμμίζει ότι η νέα τάση συγκέντρωσης θα οδηγήσει σε πιο "λογικά επίπεδα" ανταγωνισμού και πιθανόν, σε μικρότερα νομοθετικά ρίσκα για τον ΟΤΕ ΟΤΕ +1,01%.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me