16/7/14

Συνελήφθη για υπεξαίρεση ο πρώην σύζυγος της Μαριέττας Γιαννάκου

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014



Συνελήφθη χθες το βράδυ, στη Νέα Ερυθραία, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 63χρονος Παναγιώτης Κουτσίκος, πρώην σύζυγος της της Μαριέττας Γιαννάκου...

Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της Μαριέττας Γιαννάκου

Σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη δεκατεσσάρων ετών για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ :

Ο Παναγιώτης Κουτσίκος, ως διευθύνων σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρείας ΑΡΓΩ ΑΕ. Το αρχικό κεφάλαιο που χρωστούσε ήταν 11,3 εκατ. ευρώ και η συνολική οφειλή μετά τις προσαυξήσεις έφτασε τα 20,7 εκατ. Ο κ. Κούτσικος είναι πρώην σύζυγος της Μαριέττας Γιαννάκου, ευρωβουλευτού της ΝΔ και πρώην υπουργού Παιδείας. Το Δημόσιο προχώρησε στην κατάσχεση και στον πλειστηριασμό μιας διατηρητέας διώροφης οικοδομής στην οδό Μακρή 9Α στην περιοχή Μακρυγιάννη που έχει έκταση 302 τ.μ. Η πρώτη προσφορά για το ακίνητο ήταν 800.000 ευρώ. Επίσης κατασχέθηκαν 3 αποθήκες στην Αθήνα με αρχική τιμή 106.600 ευρώ. Ο πλειστηριασμός κρίθηκε άγονος, αφού δεν υπήρξαν πλειοδότες, και κατακυρώθηκε προσωρινά στο Δημόσιο. Ωστόσο δεν έγινε κατακύρωση των πλειστηριασθέντων ακινήτων στο Δημόσιο από τον γενικό γραμματέα Εσόδων.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me