20/7/14

Η απάτη του… χρέους

Επειδή έχει αρχίσει πάλι το παραμύθι από τα γνωστά παπαγαλάκια, ότι δήθεν πάμε τον Σεπτέμβριο για ρύθμιση του ελληνικού χρέους, οι υγιώς σκεπτόμενοι πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν τα εξής: 

είναι σαφές από την αλληλουχία γεγονότων ότι από τη στιγμή που ο τότε πρωθυπουργός και φέρων ακεραία την ευθύνη για την μετέπειτα καταστροφή στη χώρα, ανακοίνωσε την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ, λόγω …χρέους!


Η στόχευση, επίσης από την ιστορική εξέλιξη προκύπτει, δεν ήταν άλλη παρά η αρπαγή της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας της Ελλάδας.

Το χρέος δεν ήταν παρά η αφορμή, την οποία αναζητούσαν τα γεράκια της διεθνούς τοκογλυφίας. Και εξηγώ: ακριβώς περίπου πριν πέντε χρόνια, ο economist έγραφε ότι η χώρα μας ήταν από τις καλύτερες οικονομίες της Ε.Ε. να αφήνει πάρα πολύ πίσω εκείνη του Λουξεμβούργου.

Σήμερα, με βάση τα στοιχεία (ελληνικό χρέος), η κάθε ελληνική οικογένεια χρωστάει περί τα 45.000 ευρώ, ενώ η κάθε λουξεμβουργιανή οικογένεια χρωστάει 3.500.000 ευρώ! Επίσημα στοιχεία, τα οποία μπορεί να βρει ο καθένας.

Και το ερώτημα είναι ξεκάθαρο: πως είναι δυνατόν;  Είναι!

Όταν υπάρχει στόχευση..
ΡΑΦ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me