18/7/14

Το θέμα είναι πόσα λεφτά έχει να διαθέσει για τον σέντερ φορ



ΨΑΧΝΕΙ δυνατό όνομα η ΑΕΚ μετά το ναυάγιο με τον Τζεμπούρ (φωτό), αναφέρουν τα ρεπορτάζ. Κι από ονόματα βέβαια και δυνατά, να φάνε και οι κότες. Υπάρχουν και πολλά μάλιστα. Λεφτά διαθέσιμα υπάρχουν; Αν δεν κάνω λάθος, η ΑΕΚ ψάχνει για σέντερ φορ εδώ και κάτι μήνες. 

Ονόματα έχουμε διαβάσει πολλά: Από τον Μανιά του Αρη, μέχρι τον Παπάζογλου του ΟΦΗ, που τελικά πήγε στον Ολυμπιακό.

Ενα δεν έχουν καταφέρει να μάθουν ακόμα οι ρεπόρτερ: Ποια είναι τα διαθέσιμα λεφτά της ΑΕΚ για τη θέση του σέντερ φορ; Από κει είναι που ξεκινάς. Οχι από δυνατά ή αδύνατα ονόματα. Αν διαθέτεις εκατό χιλιάρικα για ετήσιο συμβόλαιο, παίρνεις σέντερ φορ των εκατό χιλιάδων. Αν διαθέτεις τρία κατοστάρικα, παίρνεις σέντερ φορ των τριακοσίων χιλιάδων. 

Πόσα είναι διατεθειμένος να βγάλει από τον κουμπαρά των τηλεοπτικών, των χορηγιών, των διαρκείας ο Μελισσανίδης, ο αποκαλούμενος και τίγρης;

Μόνο ο ίδιος ξέρει. Αν, λοιπόν, τότε που χάλασε η δουλειά με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο έφταιγε ο Λυμπερόπουλος, τώρα που χάλασε του Τζεμπούρ, ποιος φταίει; Κι από πού προέκυπτε η αισιοδοξία ότι ο Αλγερινός ντε και καλά θα συμφωνούσε με τα λεφτά που του δίνανε; 

Ο πλέον σφιχτός παράγοντας που έχει περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ο Θωμάς Μητρόπουλος. Οσα είχε πληρώσει σε δραχμές για να αγοράσει Φωτάκη, Αγρίτη κλπ., ήθελε για να τους πουλήσει σε ευρώ. Ενα εκατομμύριο δραχμές η αγορά; Ενα εκατομμύριο ευρώ η πώληση.

Ντον Ντον, το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε καλό δρόμο.


http://www.sentragoal.gr
-Observer

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me