2/7/14

''Χαρακιές'' με λίγα λόγια...

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ: (Θαν. Σταυρόπουλος).

Ο Τραπεζικός δείκτης άφησε πίσω του τον απλό ΚΜΟ των 50 ημερών (172 μονάδες) και επέστρεψε στην αποφασιστική ζώνη 174 - 179 μονάδες, ανοδική διάσπαση της οποίας θα επιτρέψει την κίνηση προς τις 185 μονάδες.

Σημειώναμε χθες ότι τεχνικά και όσον αφορά το ημερήσιο διάγραμμα, μία κίνηση του γ.δ. μέχρι τις 1235 - 1240 μονάδες και του FTSE25 μέχρι τις 400 μονάδες, μόνο σαν αντίδραση τεχνικού χαρακτήρα θα πρέπει να εκλαμβάνεται. 

Σε περίπτωση ανοδικής διαφυγής, επόμενη "στάση" για τον Γενικό Δείκτη οι 1260 μονάδες και για τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης οι 406 μονάδες... 



Το τεχνικά ζητούμενο, λοιπόν, το έδωσε η χθεσινή συνεδρίαση, με την σημαντική βοήθεια των τελικών δημοπρασιών και παραμένει ζητούμενο το ποια χαρτοφυλάκια θα πεισθούν για τις "δυνατότητες" του νέου βραχυπρόθεσμου ανοδικού σχηματισμού και θα ακολουθήσουν τους "όψιμους αγοραστές".

Από την άλλη και παρά την σημαντική ενεργοποίηση των αγοραστών στο τραπεζικό ταμπλό και οι τέσσερις Δεικτοβαρείς Τραπεζικοί τίτλοι παραμένουν σε βραχυπρόθεσμο καθοδικό κανάλι. 


Η εικόνα θα αλλάξει αν ο τίτλος της ΑΛΦΑ επιστρέψει σε κλεισίματα υψηλότερα των 0,7300 ευρώ, της Εθνικής υψηλότερα των 2,88 ευρώ, της Πειραιώς υψηλότερα των 1,76 ευρώ και της Eurobank υψηλότερα των 0,4100 ευρώ.

(Θαν. Σταυρόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me