Aπό τον Μπακούνιν

Ξαπλωμένος στην άσφαλτο, αιμόφυρτος, με χειροπέδες. Και το χειρότερο απ΄ όλα: N΄ ακούς την ακατάσχετη φλυαρία της Μίνας Καραμήτρου την ώρα που προσπαθεί να ολοκληρώσει. Την ακατάληπτη περιγραφή της.

Την ίδια ώρα ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας δεν έχουν υποβάλλει ακόμη φορολογική δήλωση. Για μας αυτοί οι ηρωικοί συμπολίτες μας είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες που τρέμει το χυδαίο πελατειακό κράτος. Παρότι oι πιο πολλοί απ΄ αυτούς δεν υποβάλλουν δήλωση γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τον φόρο εισοδήματος, η πράξη τους είναι ηρωική, είναι αντιστασιακή και στο τέλος είναι επαναστατική.

Οι πολίτες χρωστάμε στους χυδαίους κρατιστές που μας κυβερνούν 65 δις ευρώ. Οχι, δεν τα χρωστάμε στο κράτος ή στην εφορία.
Τα χρωστάμε στον κυβερνητικό μηχανισμό της Κολομβίας των Βαλκανίων, ο οποίος επέλεξε να δολοφονήσει τον ιδιωτικό τομέα παρά να ακουμπήσει τους κομματικούς στρατούς των κηφήνων του Δημοσίου.
Σε ένα τέτοιο κράτος το οποίο ετοιμάζεται να κουρέψει τα θαλασσοδάνεια των εκβιαστών εκδοτών, οι οποίοι 4 χρόνια τώρα προπαγανδίζουν με μανία το Πρόγραμμα Φτωχοποίησης της τρόικας, το μόνο που του αξίζει είναι η μη πληρωμή κάθε είδους ποσού το οποίο καταλήγει στα ταμεία του.
Η καθυστέρηση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έχει τρομοκρατήσει την κυβέρνηση όσο 1.000 ελεύθεροι Μαζιώτες.
Η ιδέα ότι οι απλοί πολίτες αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι η μη πληρωμή κάθε είδους προς το κράτος (φυσικά δεν μιλάμε για τους μεγαλοφοροφυγάδες), θα επιταχύνει τις εξελίξεις και την απαλλαγή μας από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό, αποτελεί έναν εκρηκτικό μηχανισμό απίστευτης ισχύος στα θεμέλια των μνημονιακών κυβερνήσεων.
Η μη υποβολή φορολογικών δηλώσεων  και η μη πληρωμή των φόρων είναι το μόνο όπλο που έχουν στην διάθεσή τους οι πολίτες.
Η αθόρυβη επανάσταση του Δεν Εχω Να Πληρώσω είναι το μοναδικό λαικό κίνημα που μπορεί να θέσει εκτός κυκλοφορίας το υπάρχον σαθρό πολιτικό προσωπικό.
Είναι το μοναδικό Κίνημα που τρέμουν οι κυβερνώντες.
Εάν δεν είχαμε-οι πολίτες-πληρώσει το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, θα είχαμε προκαλέσει ένα τέτοιο σοκ στο σύστημα μπροστά στο οποίο το Κίνημα των Αγανακτισμένων θα έμοιαζε με παιδική χαρά.
Σήμερα η μη υποβολή της φορολογικής δήλωσης-σε περίπτωση που γίνει μαζικά-αποτελεί πιο τρομακτική απειλή για την κυβέρνηση από 50 χτυπήματα του Νίκου Μαζιώτη.