14/1/14

Τρέμουν οι Παπανδρέου για τα CDS

assets_LARGE_t_420_54009213
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η οικογένεια Παπανδρέου μετά την καταιγίδα αποκαλύψεων, που συνόδευσε το ξέσπασμα του σκανδάλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Lykavitos.gr, η τεράστια ανησυχία του Γιώργου του Νίκου και του Αντρίκου Παπανδρέου, δεν είναι ούτε η υπόθεση Γριβέα, ούτε ο αμαρτωλός βίος και  πολιτεία του άνθρωπου της οικογένειας των Παπανδρέου στο ΤΤ, Κλέωνα Παπαδόπουλου.

Ο φόβος είναι να μην επανέλθει σε πρώτο πλάνο, η υπόθεση των CDS  και η ύποπτη διαδικασία πώλησης τους σε εξευτελιστική τιμή από τις διοικήσεις Φιλιππίδη – .Παπαδόπουλου, λίγο πριν ο ΓΑΠ, ο Παπακωνσταντίνου, η Κατσέλη και η λοιπή παρέα ανακοινώσουν την είσοδο της χώρας στο Μνημόνιο.

Μια κίνηση που με την ανακοίνωση της προσφυγής της χώρας στον Μηχανισμό Στήριξης, παρήγαγε τεράστιες υπεραξίες για τους αγοραστές των διαβόητων ασφάλιστρων κινδύνου (CDS).

 Είναι προφανές πως εάν ανοίξει (ξανά) η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, και μέσα στο κλίμα  που έχει διαμορφωθεί στους κόλπους της Δικαιοσνύνης, θα υπάρξει χοντρό… μπλέξιμο.

Γι αυτό η τεράστια ανησυχία των Παπανδρέου, που προσπαθούν να μπλοκάρουν με κάθε τρόπο μια τέτοια (αρνητική για τους ίδιους) εξέλιξη.
Πάντως κάποια πράγματα,όπως πληροφορούμαστε, έχουν δρομολογηθεί και δικαστικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me