15/1/14

Χ.Α. - ΧΑΡΑΚΕΣ: Και... τεκτονικο συμβολο για τους μυημένους της Τ.Α.

Σύμφωνα με την τεχνική ανάλυση, αν μπορεί να υποστηριχθεί ότι "υπακούει" σε αυτήν η εγχώρια Χρηματιστηριακή Αγορά και όσον αφορά τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης, η επιβεβαίωση της στήριξης των 411 μονάδων αφήνει περιθώρια συγκρατημένης αισιοδοξίας για περαιτέρω αναρρίχηση προς τις 438 μονάδες. 
 

Επίπεδο αντίστοιχο για τον Γενικό Δείκτη, οι 1335 - 1350 μονάδες. Για τους πιο συντηρητικά σκεπτόμενους, ας περιμένουν κλεισίματα υψηλότερα των 425 μονάδων για τον FTSE25 και υψηλότερα των 1290 μονάδων για τον Γενικό Δείκτη.

Από τους θεωρούμενους Δεικτοβαρείς τίτλους και μετά και τις τελευταίες συνεδριάσεις, την πλέον "bullish" συμπεριφορά επιδεικνύουν οι ΟΤΕ και Πειραιώς.

Στην περίπτωση του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών, ο τίτλος παραμένει σε βραχυπρόθεσμο ανοδικό κανάλι όσο δεν δίνει κλεισίματα χαμηλότερα των 11,00 - 10,75 ευρώ, με την επόμενη αντίσταση να εντοπίζεται στα 12,10 ευρώ.
 
Από την άλλη, η μετοχή της Πειραιώς "μετράει" έξι ανοδικές και μία πτωτική συνεδρίαση στις τελευταίες επτά. Άφησε πίσω της την αντίσταση των 1,80 ευρώ και αν την μετατρέψει σε στήριξη θα "κονταροχτυπηθεί" με το ψυχολογικό και τεχνικό όριο των 2,00 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me