21/10/13

ΕΝΑΣ... ΥΠΟΘΕΤΙΚΟΣ(;) ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ


Φίλοι μου αγαπημένοι! (όπως θα έλεγε και ο Οικονομίδης)

Ηρθε δυστυχώς η στιγμή να σας αποχωριστώ μετά από μια συνεχή παρουσία στο διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια. 
Αρχικά μέσα από το "Εσείς ρωτάτε - εμείς απαντάμε", όπου παρήλασαν άτομα υψηλότατης νοημοσύνης, απόλυτα ανιδιοτελή και συμπαθέστατα σε όλους τους αναγνώστες...
  • όπως για παράδειγμα ο ΠΘ, ο επονομαζόμενος και Μάγος της Βαυαρίας, ο Μάριος, ο άνθρωπος με τα δέκα πρόσωπα και άλλα φυντάνια όπως ο Χρήστος και άλλα καλόπαιδα που δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό. 
Χαρακτηριστικό της εποχής εκείνης ο συγκροτημένος λόγος με σωρεία επιχειρημάτων, όπως "Αντε γαμήσου ρε μαλάκα", "Σας έχω χεσμένους", "Είσαι μεγάλος καραγκιόζης" και άλλες χαριτωμενιές.

Στη συνέχεια ακολούθησε το ΝΟ-ΒΝ, το οποίο οσονούπω θα μετονομασθεί σε Μr. Seis, αφού έχουν σηκώσει το βάρος με αλλεπάλληλα σχόλια ο myother (όπου νάναι ξεσπάει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος) και ο Ιερεμίας ως Σεισάχθεια 
  • (γνωστός για τα φιλοσαμαρικά του αισθήματα, την αγάπη του για το Στουρνάρα και την ιδιαίτερη συμπάθεια που τρέφει σε παλαιότερους θαμώνες της στήλης, όπως ο Δημοσθένης ή γενικότερα όποιος τύχαινε να έχει διαφορετική άποψη από τον ίδιο). 
Λόγω μάλιστα κοινών πολιτικών πεποιθήσεων ο ΠΛ προτίθεται να τους ανακηρύξει  επίτιμα μέλη του ΒΝ.

Τελευταίο στάδιο ο Μοναχός, όπου επιτέλους απαλλάχθηκα από κάθε λογής σχόλια και βρήκα την ησυχία μου -έτσι τουλάχιστον νόμιζα. Η πληθώρα όμως των υποχρεώσεων με αναγκάζει να βάλω ένα οριστικό τέλος σε όλη αυτή την προσπάθεια. 
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που πάντα ακολουθούσατε τις συμβουλές μου, πάντα επιλέγατε τις μετοχές που σας πρότεινα και ποτέ δεν τις ξεφορτώνατε, κυρίως πάνω μου.

Συγκινημένος λοιπόν αποφάσισα να κλείσω δια παντός αυτό το μοναδικό δίαυλο επικοινωνίας που είχαμε. Δυστυχώς σε όλα υπάρχει ένα τέλος, όσο οδυνηρό κι αν είναι.

ΥΓ1. Είχα παρακαλέσει και αυτόν τον email να γράψει δυο λογάκια, αλλά τελευταία μ΄έχει πρήξει στη γκρίνια και πιθανολογώ θα μου έγραφε τα καλύτερα για κάτι Μόντες, Μινέρβες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

ΥΓ2. Καλού κακού μπείτε αύριο στο site, μήπως κι έχω αλλάξει γνώμη. Για αργότερα σήμερα χλωμό το βλέπω... αν και ποτέ δεν ξέρεις...

6 σχόλια:

  1. ελα πες την αληθεια γιορταζεις την πρωταπριλια λιγο νωριτερα ετσι????
    και εγω που περιμενω να γραψεις για την ιντρακατ κανενα καλο αδικα περιμενω??????
    εγω παντως πιστευω οτι θα το ξανασκεφτεις και θα αλλαξεις γνωμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. !ΙΝΤΡΑΚΑΤ: Αν ο Ελλάκτωρ, η ΓΕΚΤΕΡΝΑ και ο ΑΒΑΚΑΣ βλέπουν τέτοιες χαρές και τιμές στο ταμπλό, τότε για να αποδιδόταν η ελάχιστη δικαιοσύνη η δική της μετοχή έπρεπε αυτή την στιγμή να διαπραγματευόταν σε επίπεδα ανώτερα των 2,0000 ευρώ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ επαναλάβουμε... Λοιπόν έχουμε και... λέμε...

    !ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Υπολογίζει τα ΑΥΛΑ του σε 1,05 δισ. ευρώ και έχει καθαρή θέση... 910 εκατ.. Η ΓΕΚΤΕΡΝΑ τα υπολογίζει σε 350 εκατ. και έχει καθαρή θέση 387 εκατ.

    !Η ΙΝΤΡΑΚΑΤ τα δικά της σε... 442.000 ευρώ και έχει καθαρή θέση 82 εκατ. ευρώ. Αντιλαμβάνεσθε επομένως...

    !ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ- ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Από την BOOK VALUE: ΕΛΛΑΚΤΩΡ απέχει από το Book value 75%.- ΓEKTEΡΝA Αυτή απέχει 50%. - ΑΒΑΞ Κι αυτός 120%. - ΙΝΚΑΤ: Στα 300%(!!!) η δική της απόσταση...

    !ΔΕΙΚΤΗΣ Δανειακής Μόχλευσης: ΕΛΛΑΚΤΩΡ 1,20 - ΓΕΚΤΕΡΝΑ 1,85 - ΑΒΑΞ 1,71 και ΙΝΚΑΤ ... 0,31(!!). Χρειαζονται κι άλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε καλα πιο αμεσος δεν γινεται χιλια ευχαριστω και παλι
    καλο βραδυ και ειμαι σιγουρος οτι αυριο θα διαβασουμε παλι τα σχολια σου για τα τεκτενομενα στο χαα(δεν κοβονται οι <> συνηθειες ευκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. …καλησπέρα!
    …το ρολόι μου ή το δικό σου δεν πάει σωστά;
    …μόνο σαν «μεταμεσονύκτιο» διαβάζω τα παραπάνω και, βέβαια, δεν γελάω
    …εδώ θα είμαστε και αργότερα σήμερα και (θεού θέλοντος!) αύριο, μεθαύριο…
    …για να ενημερωνόμαστε και να απολαμβάνουμε το …αυθεντικό μεταμεσονύκτιο!
    (υ.γ. …ΤΩΡΑ, στις 1.196,84 μονάδες, έγινε γκρινιάρης;;; …ανάποδος άνθρωπος!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα Δημήτρη κόψε την πλάκα,δεν πας πουθενά....Δεν σ΄αφήνουμε......!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me