15/1/14

Ερίκ, τι σου 'μελλε να πάθεις...ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ
Ποιος να του το 'λεγε του... άμοιρου Ερικ Καντονά πώς θα έμπλεκε σε τέτοια διαδικασία και θα γινόταν η αιτία για να (ξαναπλακωθούν) οι κύκλοι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου και του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Canal+!

Δηλώσεις που έγιναν πριν από έναν χρόνο (!) και φυσικά επιβεβαιώνουν την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη διάθεση των παραγόντων να δυσφημούν και διεθνώς το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ιστορία λοιπόν συνεχίζεται, με τους κύκλους του Ολυμπιακού να απειλεί με μηνύσεις και την πλευρά του Αλαφούζου να απαντά μέσω κύκλων.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να απαντήσει με μηνύσεις στις δηλώσεις του Αλαφούζου που για πρώτη φορά μίλησε ανοικτά για ξυλοδαρμούς διαιτητών, συνδυάζοντάς τους με τον Ολυμπιακό...

Σήμερα (25/1) ηταν η ώρα των κύκλων του Παναθηναϊκού να απαντήσουν στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Canal+.

«Θες να αγιάσεις και δεν σε αφήνουν. Μέσα από το ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά φαίνονται ξανά οι φάσεις από το ντέρμπι της ντροπής στο Καραϊσκάκη και τα αισχρά επεισόδια που ακολούθησαν σε βάρος των παικτών του Παναθηναϊκού.

Πέρασαν τρία χρόνια και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ακόμη δεν βρήκε το θάρρος να ζητήσει μία συγνώμη. Έχει δε το θράσος να εγκαλεί τον κύριο Αλαφούζο να αποδείξει όλες τις ομορφιές που συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και να «πανηγυρίζει» γκολ οφσάιντ στις καθυστερήσεις.

Η επιστήμη σηκώνει και πάλι τα χέρια ψηλά, αλλά ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Μέχρι και οι τυφλοί βλέπουν πως κάτω στον Πειραιά όχι απλά δεν προσπαθούν να τα κουκουλώσουν αλλά τα... χαίρονται κιόλας, ζώντας σε ένα δικό τους κόσμο» αναφέρεται στην επίσημη αντίδραση του Παναθηναϊκού.
Και η ζωή συνεχίζεται...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me