4/1/14

«Ο Μέσι αξίζει 400 εκ. ευρώ!»

Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014


Ένας καθηγητής ειδικός σε θέματα αθλητικού μάρκετινγκ της εταιρείας «Euromericas» συνέταξε μία έκθεση για λογαριασμό τριών αθλητικών ευρωπαϊκών ομάδων. Σύμφωνα με αυτή την έκθεση, ο Λιονέλ Μέσι αξίζει 400 εκ. ευρώ.

Ο κ. Μολίνα «φωτογραφίζοντας» την Παρί Σεν Ζερμέν, τόνισε πως είναι διατεθειμένη να δώσει αυτό το αστρονιμικό ποσό, προκειμένου να τον αποσπάσει από τη Μπαρτσελόνα.

Υπάρχει ένας σύλλογος, του οποίου χορηγός είναι μία κυβέρνηση κράτους που θα καταβάλει 400 εκατ. ευρώ για τον Μέσι», είπε ο συγκεκριμένος ειδικός σύμβουλος και συνέχισε, λέγοντας πως «υπάρχουν τρεις ευρωπαϊκοί σύλλογοι που μας ζήτησαν αυτή τη μελέτη για να ξέρουν πόσο κοστίζει ο Μέσι. 

Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τα ονόματά μας για λόγους εμπιστευτικότητας, αλλά έχουμε αναλύσει τις λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα μίας τέτοιας κίνησης».

Μάλιστα η έκθεση αναφέρει πως η αξία του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν φαίνεται καν να πλησιάζει αυτή του Αργεντινού, αφού υπολογίζεται περίπου στα 160 εκ. ευρώ.

«Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή αθλητής που να ξεπερνά την αξία του Μέσι. Σύμφωνα με έρευνα που αφορά τα τελευταία πέντε χρόνια, η αξία του ανέρχεται στα 400 εκατ. ευρώ», κατέληξε ο Μολίνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me