31/12/13

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Επιασε σε άλλο λιμάνι ο Πορτογάλος Πελέ

Παρ'όλο που ο Μίτσελ επέμενε ότι ο Ολυμπιακός, έχοντας ήδη 27 παίκτες πρώτης γραμμής, δεν τον χρειάζεται μεσούσης της περιόδου, η ΠΑΕ προχώρησε στην απόκτηση του Πορτογάλου Πελέ από τον Εργοτέλη, καταβάλλοντας στον κρητικό σύλλογο ποσό που αγγίζει τις 500.000 ευρώ. Βουίζει η Ευρώπη για συμφωνία των ερυθρολεύκων με τον 27χρονο διεθνή Ρουμάνο γκολκίπερ, Τσιπριάν Ταταρουσάνου, που θα ενεργοποιηθεί όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τη Στεάουα, στα τέλη Μαΐου.

Η απόκτηση του Πελέ είχε προαναγγελθεί πριν 20 μέρες, περίπου, και επισημοποιήθηκε τη Δευτέρα (30/12), με την επισήμανση ότι ο Πορτογάλος άσος υπέγραψε συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2017. Ο Βίτορ Ούγκο Γκόμες Πάσος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αναμένεται μάλιστα να δηλωθεί στην UEFA για τους αγώνες με τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, στη φάση των 16 καλύτερων ομάδων του Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν τον Εργοτέλη, ο Πελέ αγωνίστηκε στις ομάδες Βικτόρια Γκιμαράες, Ίντερ, Πόρτο, Πόρτσμουθ, Βαγιαδολίδ και Εσκισεχίρσπορ.

Οσο για τον Ταταρουσάνου, μέχρι και η γαλλική εφημερίδα Εκίπ υποστηρίζει ότι ήρθε κιόλας σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, αντί 500.000 ευρώ ετησίως, ωστόσο η απόκτησή του φαντάζει συνυφασμένη με το μέλλον του Ρομπέρτο, τον οποίο θέλει να κρατήσει ο Μίτσελ στον Πειραιά, μόλις λήξει ο δανεισμός του, ωστόσο είναι πιθανό το σενάριο επιστροφής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αν αυτή του εγγυηθεί θέση βασικού γκολκίπερ στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
enet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me