5/10/13

"Λίφτινγκ" στη Λεωφόρο ετοιμάζουν στον Παναθηναϊκό

 
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι διατεθειμένοι να κάνουν όποιες κινήσεις χρειάζεται, ώστε η ιστορική έδρα της ομάδας να γίνει ένα σύγχρονο γήπεδο, το οποίο να μπορεί εν πολλοίς να καλύψει τις ανάγκες του κόσμου του. 
 
Το "τριφύλλι" θα παραμείνει εκεί για αρκετά χρόνια ακόμη, επομένως οι διοικούντες θέλουν να μετατρέψουν το "Απόστολος Νικολαϊδης" σε ένα γήπεδο, που δεν θα θυμίζει την σημερινή του εικόνα. 
 
Το "λίφτινγκ" στην ευρύτερη περιοχή και στη Λεωφόρο αποτελεί το πρώτο βήμα της διοίκησης, απώτερος στόχος της οποίας είναι η ανακατασκευή του και η μόνιμη παραμονή σε αυτό. 
 
Μετά την έγκριση του κονδυλίου ύψους 7 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής (που μπορεί να αυξηθούν και να φτάσουν τα 9 εκ. ευρώ), σε πρώτη φάση θέλουν να πετύχουν οι "πράσινοι", είναι να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να μπορέσει η ομάδα να παίξει εκεί στην Ευρώπη, αν τα καταφέρει να βγει μέσω του πρωταθλήματος. 
 
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες μελέτες, στις δύο κεντρικές θύρες θα τοποθετηθούν μεταλλικές εξέδρες και η συνολική τους χωρητικότητα θα προσεγγίζει τις 4.000 θέσεις, ενώ, εξετάζονται προτάσεις για την εξωτερική βελτίωσης της εικόνας του γηπέδου. 
 
Επιπλέον, η πεζογέφυρα θα ενοποιήσει τον χώρο των Προσφυγικών με αυτόν του γηπέδου, κάτι που θα κάνει πιο ανθρώπινη την κυκλοφορία. Σε πρώτο στάδιο, το γήπεδο θα μεγαλώσει, θα ομορφύνει και θα γίνει πιο σύγχρονο.

athlitikotetradio

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me