17/9/13

Εμετικό γλείψιμο Παναγιωτόπουλου σε Χατζηνικολάου με τον φόβο του Βαρδή ενώ αγνόησε επιδεικτικά την Ζαχαρέα. "Φαλήρισε" ο ΣΚΑΙ!


 
Toυς διθυράμβους τουΠρώτου Θέματος για την πρωτιά του STAR συναγωνίζονται οι κολακείες του διευθυντή ειδήσεων του Mega Xρήστου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος πλέκει το εγκώμιο του  Νίκου Χατζηνικολάου-για τον οποίο μας υπενθυμίζει  ότι είναι (και) εκδότης της Realnews-η αληθινή εφημερίδα. To γλείψιμο και οι κολακείες του διευθυντή ειδήσεων του Mega προς τον Χατζηνικολάου παραπέμπουν στις κουλοσύνες ξανθιών σούργελων του lifestyle που δημοσίως φιλιούνται αγκαλιάζονται και μεταξύ τους λένε τα χειρότερα η μία για την άλλη-φίδια κολοβά.
Σας υπενθυμίζουμε πως όταν ο Χατζηνικολάου έφυγε από το Mega σε συνέντευξη που είχε δώσει σε lifestyle περιοδικό αποκαλούσε τον Παναγιωτόπουλο "Βρούτο" και υποστήριζε ότι ο Παναγιωτόπουλος τον κάρφωνε στον Μπόμπολα ότι έρχεται μόνο λίγες ώρες στο κανάλι. Ο Παναγιωτόπουλος μόλις κυκλοφόρησε το περιοδικό το ανέμιζε οργισμένος στους διαδρόμους του Mega.
Έτσι είναι στην πραγματικότητα και οι σχέσεις Ν.Χ. και X.P. μόνο που επειδή είναι ο Βαρδής στη μέση και πρέπει να έχουμε και μία ακόμη πόρτα ανοιχτή αφήνουμε τα σάλια να κυλίσουν από την Μεσογείων ως την Κάτω Νέα Κηφισιά. Αλίμονό σας υποκριτές του τηλεψεύδους.
Λέξη από τον γενναιόδωρο Χρήστο για την πολύ καλή και σεμνή παρουσία της Μάρας στο δελτίο την οποία ο ίδιος είχε επιλέξει για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του  Μega και ήταν το δελτίο της Μάρας το πρώτο που εφήρμοσε τα περίφημα παράθυρα.
Το γλείψιμο του Παναγιωτόπουλου μέσα από την aixmi έχει ως εξής>
«Σφραγίδα» Χατζηνικολάου είχε το κεντρικό δελτίο του Star, στην πρεμιέρα του, καθώς ο (και) εκδότης της Realnews είχε τυπικά μεν ρόλο σχολιαστή, στην πραγματικότητα όμως παρενέβη σε όλα τα μεγάλα θέματα, δίνοντας το στίγμα.
Και, βέβαια, βρισκόταν στο κεντρικό studio, δίπλα στην παρουσιάστρια Μάρα Ζαχαρέα, και όχι στο studio του enikos.gr, όπως κυκλοφορούσε από τις αρχές του καλοκαιριού.
Χαρακτηριστικό είναι πως στο θέμα των ακροτήτων της Χρυσής Αυγής, είπε ευθέως ότι διαφωνεί με την αξιολόγησή του ως δεύτερου στη σειρά του δελτίου.Από τους άλλους σχολιαστές, ο Σταύρος Λυγερός ήταν εξαιρετικός. Νηφάλιος, διεισδυτικός και με μεγάλη αναλυτική ικανότητα.
Με ισορροπημένο λόγο και καλό ρεπορτάζ ο Γιώργος Κουβαράς, ενώ η Κάτια Μακρή στον φυσικό της ρόλο, καλά πληροφορημένη και λόγο με γωνίες.
Το ειδησεογραφικό κομμάτι του δελτίου διήρκεσε 45 λεπτά (από 19.45 έως τις 20.30). Το τελευταίο 20λεπτο (έως τις 20.50) ήταν αφιερωμένο στο lifestyle.
Ο στόχος προφανής: να συγκρατηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από το νεανικό κοινό, που επί 10 χρόνια παρακολουθούσε το lifestyle δελτίο.
Καλή αρχή, καλή επιτυχία!

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Νielsen>
Στο διάστημα μεταξύ 20:00 και 21:00, την ώρα δηλαδή που βρίσκονται απέναντι τα δελτία των MEGA και ΑΝΤ1, η τηλεθέαση μοιράστηκε ως εξής:
MEGA: 22,4%
ΑΝΤ1: 16,4%
STAR: 23,3%
Ο ΣΚΑΙ του φιλοναζί Μπάμπη Παπαδημητρίου υπέστη πανωλεθρία 8,7%!

1 σχόλιο:

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me