11/8/13

ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ των 3,6 εκατ. ευρώ...

H Unibios A.E. προέκυψε από την μετατροπή της εταιρίας ΒΙΟΣΩΛ ΑΒΕ σε εταιρία Συμμετοχών. Το νέο όνομα της εταιρίας εκφράζει πληρέστερα τις δραστηριότητες του Ομίλου που μεταλλάσσεται από μια εταιρία που ασχολείτο με τη θέρμανση και τον κλιματισμό, σε έναν Όμιλο που καλύπτει τις τεχνολογίες που σχετίζονται με την υπεύθυνη χρήση της ενέργειας και του νερού.
http://www.unibios.gr/images/idrima_meizonos.jpg 


Ο Όμιλος Unibios έχοντας κατανοήσει τις απαιτήσεις της νέας εποχής δραστηριοποιείται μέσω της θυγατρικής του Culligan Ελλάς για να προσφέρει λύσεις στα προβλήματα της έλλειψης νερού. 

Η υποβάθμιση της ποιότητας του νερού είναι παγκόσμιο φαινόμενο και συνακόλουθα οι υπηρεσίες και η τεχνογνωσία της επεξεργασίας του νερού μπορεί να αξιοποιηθούν σε ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

Στο χώρο της ανατολικής Ευρώπης ακολουθήθηκε για δεκαετίες ένα οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης που απέδιδε μικρότερη σημασία στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν σήμερα σημαντικά προβλήματα με την ποιότητα των υδάτινων αποθεμάτων. 


Η Unibios εκμεταλλευόμενη αυτή την ευκαιρία αποφάσισε να επεκτείνει τις
δραστηριότητες της σε αυτή την γεωγραφική περιοχή. Έτσι, συνεργαζόμενη με τη Διεθνή Culligan δραστηριοποιείται πλέον στην Τσεχία και τη Σλοβακία, ενώ έχει εξασφαλίσει και το δικαίωμα να συστήσει ανάλογες δραστηριότητες στη Βουλγαρία και την FYROM.


Σε όλο τον κόσμο, εδώ και 70 χρόνια, το όνομα Culligan αποτελεί σημείο αναφοράς στα συστήματα επεξεργασίας νερού. Δεν είναι τυχαίο!

Η τεχνολογία Culligan είναι συνώνυμη με μία μόνο ποιότητα νερού: την κορυφαία!

Το μυστικό βρίσκεται στην αξιοποίηση μιας μοναδικής εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και στη συνεχή ανάπτυξη συστημάτων πρωτοποριακής τεχνολογίας. 

H Κάλλιγκαν Ελλάς, η οποία λειτουργεί από το 1963, είναι η πρώτη στην Ελλάδα στον τομέα της επεξεργασίας νερού. Κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά αφαλατώσεων και συστημάτων φίλτρανσης νερού (ταχυδιυλιστηρίων) για δήμους και κοινότητες και είναι παρούσα σε όλο το εύρος της αγοράς επεξεργασίας νερού. Από τον τομέα της ύδρευσης έως τις πιο απαιτητικές βιομηχανικές εφαρμογές, στα συστήματα οικιακής χρήσης, στις πισίνες αλλά και σε επαγγελματικές χρήσεις όπως σε ξενοδοχειακές μονάδες, καλλιέργειες λουλουδιών, πλυντήρια αυτοκινήτων κ.α. τα συστήματα Culligan εξασφαλίζουν την απόλυτη κάλυψη κάθε ανάγκης επεξεργασίας νερού.

Η Aquatronics Α.Ε. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά των κολυμβητικών δεξαμενών, οικιακκών συστημάτων φίλτρανσης νερού και Spa. Η Aquatronics μεταξύ άλλων αναλαμβάνει τις εργασίες εγκατάστασης των συστημάτων φίλτρανσης και τον εξοπλισμό κολυμβητικών δεξαμενών της Culligan και εκπροσωπεί την κορυφαία εταιρία spas, Caldera Spas στην Ελλάδα.
Από το 1976, το όνομα Caldera αποτελεί σημείο αναφοράς και ταυτίζεται με τα πιο αξιόπιστα spa στον κόσμο. Πριν φθάσουν στον πελάτη , τα spa Caldera περνούν από εξονυχιστικούς ποιοτικούς ελέγχους Έτσι, διατηρώντας σταθερά ένα ανώτερο επίπεδο σχεδιασμού, κατασκευής και ποιοτικού ελέγχου δεν είναι τυχαίο ότι τα spa Caldera συνοδεύονται από μία ολοκληρωμένη εγγύηση.

GUIDANCE: Η συνεχιζόμενη ύφεση εν γένει της αγοράς οδηγεί την Διοίκηση του Ομίλου στην συνεχή προσπάθεια μείωσης των εξόδων ενώ όσον αφορά στο δεύτερο εξάμηνο της χρήσης ο Όμιλος θεωρεί ότι όπως συμβαίνεισυνήθως λόγω της αυξημένης εποχικότητας, οι πωλήσεις του δεύτερου εξαμήνου θα είναι υψηλότερες απόαυτές του πρώτου και συνακόλουθα και τα αποτελέσματα θα είναι βελτιωμένα σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me